Gå til innholdGå til kassen

Allévo tilbyr en serie smakfulle måltidserstattere med veldig lavt kaloriinnhold (VLCD). Sortimentet er utformet som et hjelpemiddel for deg som ønsker å gå ned i vekt og opprettholde en sunn livsstil. 

Enkelte finner det vanskelig å holde på resultatet etter at man har gått ned i vekt gjennom en diett. Allévos produkter kan brukes på hele reisen mot en sunnere tilværelse, og kan gjøre det lettere å holde på resultatene. Noen produkter kan brukes for en raskt kickstart av vekttap, mens andre kan benyttes for å opprettholde et sunt kosthold. Produktserien inneholder smakfulle supper, shakes, barer og smoothies. Allévo måltidsbarer gjør det også enkelt å ha en måltidserstatter lett tilgjengelig når du er på farten, eller bare er fysen på noe godt. 

Alle måltidserstatterne inneholder et minstekrav på 200 kcal og er tilsatt næringsstoffer, vitaminer og mineraler som kroppen trenger i et balansert kosthold. Produktene er ment for erstatning av noen måltider, men erstatter ikke et helt og fullverdig kosthold.

10 Produkter