Gå til innholdGå til kassen

A-DERMA er et hudpleiemerke med effektive og trygge produkter til alle former for sart hud. Merket har et stort fokus på miljø, både når det kommer til forpakning og ingredienser, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med miljøet for å finne god og effektiv hudpleie.

NYHET! Skreddersy din hudpleierutine med A-derma Biology.

NATURLIG, DERMATOLOGISK PLEIE TIL HELE FAMILIEN

A-DERMA er pionerer innenfor plantebasert dermokosmetikk til tørr, sart, irritert og atopisk hud. I mer enn 30 år har A-DERMA utviklet hudpleieprodukter med utgangspunkt i den unike Rhealba® Havren til hele familien: spedbarn, barn og voksne. Produktseriene inneholder både pleieprodukter til kropp og ansikt samt reparasjonskremer til ethvert behov. Alle A-DERMAs produkter er dermatologisk testet og anbefales av 45.000 dermatologer verden over.

DEN UNIKE OG AKTIVE INGREDIENSEN - RHEALBA® HAVRE

Felles for alle A-DERMAs produkter er at de er basert på den unike og aktive ingrediensen - Rhealba® Havre.

Rhealba® Havren dyrkes etter økologiske og bærekraftige standarder i Terre D’Avoine i Sørvest-Frankrike og er utvalgt blant 26.000 forskjellige havresorter for dens balanserende, beroligende og reparerende effekt på huden.

Havren høstes på et tidlig stadie, allerede på kimplantestadiet, hvor den inneholder den høyeste konsentrasjonen av sikre og effektive aktive molekyler. Ved en patentert fremstillingsmetode sikres det at planteekstrakten er uten sporbare proteiner, og med 27 kontrolltester utført på hvert parti, sikres effektivitet, kvalitet og maksimal toleranse for selv den sarteste hud. Dette gjør A-DERMAs produkter spesielt egnet til tørr, sart, irritert og atopisk hud som krever ekstra omtanke og pleie.

44 Produkter