Gå til innholdGå til kassen

A-Derma Exomega inneholder ingen form for proteiner, og gir heller ikke noen form for allergier. Derfor kan produktene trygt brukes av alle med tørr og irritert hud, samt atopisk eksem. A-Derma Exomega behandlingsprogram med dusjolje og krem anbefales for både baby, barn og voksne.

NATURLIG, DERMATOLOGISK PLEIE TIL HELE FAMILIEN

A-DERMA er pioner innenfor plantebasert dermokosmetikk til tørr, sart, irritert og atopisk hud. I mer enn 30 år har A-DERMA utviklet hudpleieprodukter med utgangspunkt i den unike Rhealba® Havren til hele familien: spedbarn, barn og voksne. Produktseriene inneholder både pleieprodukter til kropp og ansikt samt reparasjonskremer til ethvert behov. Alle A-DERMAs produkter er dermatologisk testet og anbefales av 45.000 dermatologer verden over.

DEN UNIKE OG AKTIVE INGREDIENSEN - RHEALBA® HAVRE

Felles for alle A-DERMAs produkter er at de er basert på den unike og aktive ingrediensen - Rhealba® Havre.

Rhealba® Havren dyrkes etter økologiske og bærekraftige standarder i Terre D’Avoine i Sørvest-Frankrike og er utvalgt blant 26.000 forskjellige havresorter for dens balanserende, beroligende og reparerende effekt på huden.

Havren høstes på et tidlig stadie, allerede på kimplantestadiet, hvor den inneholder den høyeste konsentrasjonen av sikre og effektive aktive molekyler. Ved en patentert fremstillingsmetode sikres det at planteekstrakten er uten sporbare proteiner, og med 27 kontrolltester utført på hvert parti, sikres effektivitet, kvalitet og maksimal toleranse for selv den sarteste hud. Dette gjør A-DERMAs produkter spesielt egnet til tørr, sart, irritert og atopisk hud som krever ekstra omtanke og pleie.

35  Produkter