Gå til innholdGå til kassen

Dine reseptvarer — kjøpt og levert trygt og enkelt

    Logg inn med BankID og få sikker tilgang til alle dine resepter

    Velg hvilken resept du vil hente ut og betal med ønsket betalingsmåte

    Få dine reseptvarer levert trygt hjem eller til nærmeste hentepunkt

Dine reseptvarer, levert trygt og enkelt dit du vil

Farmasiet har tilgang til alle dine resepter som ethvert annet apotek. Du får tilgang til dine elektroniske resepter når du går inn på siden "Kjøp reseptvare" og logger inn med BankID.
BankID er en enkel og trygg elektronisk legitimasjon for sikker dokumentering av deg på nett. Når du er inne på din reseptliste ser du hvilke varer og medisiner som ligger tilgjengelig for bestilling.
Her vil det også komme frem dersom et legemiddel kan byttes til et annet legemiddel med samme virkestoff. Dette er i mange tilfeller billigere. 
Vi har gratis frakt på ordre som inneholder reseptvarer!

Bor du i Stor-Oslo, Vestfold og Telemark, Bergen, Stavanger eller Trondheim? Da kan du få reseptvarer gratis levert på døren med Porterbuddy. Sjekk ditt postnummer her.

Vi får informasjon fra Helfo dersom du har frikort.

Du har også tilgang til reseptene for dine barn under 16 år dersom de har felles adresse med deg (folkeregistrert adresse). For skilte foreldre vil begge foreldre ha tilgang dersom barnet har delt bostedsadresse.

Dersom du ønsker å gi en annen person fullmakt til å motta/hente pakken din må du gjøre dette i kassebildet (i samme vindu som du fyller inn navn og adresse). Her legger du inn navn og telefonnummer (evt adresse) til den du ønsker skal motta pakken. Du kan for eksempel også skrive "Ola og Kari Hansen" dersom du ønsker at både Ola og Kari skal ha fullmakt. Ønsker du varene dine levert på arbeidsplassen, hytta etc er det også her du kan endre adressen din til ønsket leveringssted i Norge.

Når du har bestilt dine reseptvarer er det mulig å fortsette med bestilling av andre apotekvarer i samme forsendelse. Etter du har logget på har du 30 minutter på å fullføre kjøpet før ny innlogging må gjøres. Om du bruker lenger tid vil reseptvarene du har i handlekurven forsvinne og du må logge deg inn og legge dem til på nytt. Du avslutter handelen med å gå til kassen for betaling.

Kontakt oss

Lurer du på mer rundt bestilling av resept eller bruk av reseptbelagte legemidler? Ta gjerne kontakt med en av våre farmasøyter. Våre farmasøyter er autorisert helsepersonell med taushetsplikt. Kontaktinformasjon og svar på vanlige spørsmål finner du på vårt kundesenter.