Gå til innholdGå til kassen

"The daily unskippable step" - solkrem er det ene steget i hudpleierutinen du rett og slett ikke bør droppe.

To smarte solprodukter i perfekt veskestørrelse

Den høye risikoen for å få solskader i ansiktet er grunnen til at solkrem er det viktigste trinnet i hudpleierutinen din. Solkrem er det daglige trinnet du ikke bør hoppe over. Solkrem reduserer hudens eksponering for skadelige UV-stråler fra solen, som gjør at huden din blir for tidlig gammel og at den kan bli rød, tørr, rynkete og misfarget. UV-stråling kan også føre til hudkreft.

Solfaktor er ikke bare viktig ved bassenget eller på stranden i ferieukene, men også ved dagligdagse aktiviteter hvor man eksponeres for solen.

To produkter fra La Roche-Posay som passer alle hudtyper, og som det kan være lurt å ha i vesken: 

Solbeskyttelse på farten  

 Anthelios UVmune Ultra Light Cream SPF50+ er det perfekte valget for deg som lever et aktivt liv. Solkremen er ultralett og absorberes umiddelbart, og den etterlater verken hvite merker eller merker på huden etter påføring.  

Kremen har svært høy beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler og er spesielt tilpasset den sarte huden rundt øynene. Den er hypoallergen, som betyr at den er spesielt utviklet for å redusere risikoen for allergiske reaksjoner og irritasjon på huden og i øynene. Produktet renner ikke selv om du svetter i yogasalen eller på spinningsykkelen. Den lette konsistensen fungerer perfekt under makeup. 

Det smarte våpenet i håndvesken 

La Roche-Posay Anthelios XL Stick SPF50+ er en liten og smart solstift som gir ekstra beskyttelse til utsatte områder. Stiften med SPF 50+ egner seg for bruk på for eksempel nese, ører, lepper, samt arr og føflekker. Den blir ikke fet eller hvit ved bruk og er både vannresistent og parfymefri. Den hendige størrelsen gjør den perfekt å ha med seg i vesken, lommen eller sekken.

Solkremens huskeregel  

Det viktigste du kan gjøre for huden din er å bruke solkrem før du skal ut i solen. En huskeregel kan kanskje hjelpe deg med en ny rutine? Vi kan kalle den "30-regelen": påfør SPF 30 (eller høyere, helst SPF 50) minst 30 minutter før du går ut av huset. Det å inkludere solkrem i din vanlige hudpleierutine er den mest effektive måten å motvirke for tidlig aldring av huden. Start allerede i dag!