Det er mange som handler hos oss, og dessverre tar det to dager mer enn normalt før pakkene sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke levering med Porterbuddy).
Gå til innholdGå til kassen

Dagkrem, nattkrem og serum

Som du sikkert vet, trenger huden din næring, fukt og beskyttelse for å holde seg frisk og sunn. Derfor er det viktig å bruke en god ansiktskrem – både morgen og kveld.

En dagkrem/ansiktskrem kan ha mange ulike funksjoner. Hvilken dagkrem du bør velge, avhenger av hvilke behov huden din har, og hvilken effekt du vil at dagkremen skal ha. Fremfor alt skal dagkremen tilføre fuktighet, næring og beskytte huden mot ytre påkjenninger som forurensing, sol, stress og sigarettrøyk som den utsettes for i løpet av dagen. Bruk dagkrem hver morgen på nyrenset hud.

Nattkrem påføres om kvelden på tørr og nyrenset hud. Huden innhenter seg etter dagens påkjenninger i løpet av natten, og nattkremens oppgave er å tilføre fuktighet og gi huden næring under denne prosessen.

Når du velger nattkrem, er det viktig at du velger produkt ut fra hvordan huden din er for øyeblikket og hvilke behov du vil at nattkremen skal dekke. En nattkrem kan ha mange funksjoner, f.eks. tilføre fuktighet, virke beroligende, balansere huden eller ha anti-ageing-effekt.

Et serum er et produkt med høyere innhold av aktive ingredienser og gir huden et ekstra boost. Velg et serum som gir mer fukt, mer glød eller bekjemper rynker. Serum påføres etter rens, men før dag-og/eller nattkrem. Et serum trekker dypere ned i huden enn hva en krem klarer. Bruk gjerne serum daglig for optimalt resultat av din hudpleie.

436  Produkter
  • av 8