Weleda - naturlig hudpleie.

  • Naturlige ingredienser.
  • Økologisk og biodynamisk dyrkede planter.
  • Ekste eteriske oljer
  • Over 90 års kunnskap og erfaring
  • Miljøbevisst produksjon og nedbrytbart innhold
  • Inneholder ikke mineralolje, parabener, syntetiske duft-, farge- eller konserveringsmidler
  • Dermatologisk testet
  • Aldri testet på dyr 

 

Nyheter

Weleda Dusjsåper og skrubb:

Weledas myke kremaktige dusj-lotions rengjør mildt og skånsomt uten å tørke ut huden. De pleier huden med naturlige ingredienser og har en hudvennlig pH-verdi. Basisen for alle Weledas såper er rene kaldpressede planteoljer og de dufter herlig av ekte eteriske oljer. 

Weleda Almond care

Almond facial care er en nøytral, parfymefri ansiktserie spesielt fremstilt for å pleie og beskytte sensitiv hud, uansett alder. Den inneholder ingen eteriske oljer. Økologisk mandelolje hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige balanse og forbedre dens beskyttende funksjoner. Nøye utvalgte ingredienser demper irritasjoner og rødhet som ofte er typisk for sensitiv hud. Huden føles mykere og beroliget og kan dermed bedre stå imot ytre påkjenninger.

Weleda Calendula baby care

-naturlig hudpleie for babyer og barn, med håndplukket ringblomst

Weleda Baby er navnet på Weledas babysortiment, der legeplanten calendula (ringblomst) står i fokus. Den har en pleiende og lindrende effekt på irritert og ømfintlig hud. De spesielt milde babypleieproduktene er blitt utviklet av Weleda i nært samarbeid med jordmødre, leger og farmasøyter. Alle Weledas babyprodukter er dermatologisk testet på meget ømfintlig hud og kan brukes helt fra fødselen av.

Weleda Men care

- hudpleie for menn

Weledas hudpleieserie for menn inneholder produkter som tar hensyn til hud som utsettes for barbering og som trenger ekstra pleie. De dufter friskt av eteriske oljer og inneholder ingen syntetiske tilsetningsstoffer

Weleda White mallow baby care

- hudpleie til barn med ektra sensitiv hud

I samarbeid med jordmødre, har Weleda utviklet den nye parfymefrie Weleda Hvit Mallow baby hudpleieserie. Produktene er spesielt egnet for babyens hud som er overfølsom eller for de utsatt for eksem. Denne serien er spesielt utviklet for å stimulere hudens egne naturlige helbredende krefter der hvit mallow ekstrakt hjelper huden med å opprettholde sin naturlige ro og balanse. Produktene er helt parfymefritt. Serien kan også brukes av voksne.

Weleda Pregnancy care

Naturlige produkter til pleie og velvære under graviditet, fødsel og amming. Weledas Svangerskapsserie er blitt utviklet i samarbeid med jordmødre og har som mål å gi mild naturlig pleie under hele svangerskapsperioden og under amming

Weleda - til Hender, føtter og lepper

Hånd- og fotkremene har en nøye utvalgt formula som gir næring til huden, styrker neglene og pleier neglbåndene. Almond serien er velegnet om du har sensitive hender. Prøv Weleda  Footbalm som er en fuktighetsgivende, lett absorberende balsam som kjøler og mykgjør selv de tørreste føttene.

Weleda Pomegranate body care

-beskytter hudens antialdrings-effekt

Weleda Pomegranate er en høyeffektiv hudpleieserie til moden hud basert på økologisk granateple-olje og saft fra Tyrkia. Sammen med sitt høye innhold av viktige fettsyrer og vitaminer styrker granateplekjerneoljen huden og har en stimulerende effekt på cellefornyelsen. Økologisk granateplekjerneolje er rik på beskyttende antioksidanter, dette gir huden ekstra næring og får den til å se jevnere og glattere ut.

Weleda Sea buckthorn body care

- vitaliserende, hjelper huden til å bevare fuktighetsbalansen.

Tindved er rik på riktige vitaminer, men også på essensielle fettsyrer samt omega-7 og omega-9. Den har også antiinflammatoriske egenskaper. Tindved passer derfor fint å bruke på hud som lett blir tørr og som trenger ekstra mye næring. Tindvedbusken har oransjefargede bær og fruktkjøttet fra bærene er saftige og svært rike på vitaminer.

Weleda Arnica body care

Weledas hudpleie- og massasjeoljer er rene vegetabilske oljer fra solmodne frø, blomster, bær og frukter. Arnica Massage Oil produseres fra orginal oppskrift fra 1023, og er en av de eldste produktene i Weledas sortiment. Arnika Massasjeolje er ideell både før og etter fysisk aktivitet og anstrengelse. Massasjen øker blodomløpet og beskytter musklene mens man er i aktivitet.

Weleda Citrus body care

Weledas økologiske sitrusserie er oppfriskende og virker oppkvikkende! Den friske duften kommer fra solmodne sitroner og passer til både ham og henne

Weleda Lavender body care

Takket være sine beroligende egenskaper har lavendel siden antikken vært en høyt verdsatt plante. Den har gjennom historien blitt brukt til alt fra søvnproblemer, nervøsitet, sårrensing og behandling av uren hud. 

Weleda Evening Primrose body care

Kroppsserie basert på økologisk nattlysolje som passer spesielt godt for en moden og tørr hud. Denne serien øker fastheten og gløden i huden gjennom å effektivt beskytte den mot fuktighetsrap og styrke hudbarrieren.

Weleda Wild Rose body care


I villroseserien bruker Weleda for det meste Rosa Moschata, som også kalles nyperose. Det er en rosesort som vokser vilt i såkalte sertifiserte naturområder i bare, karrige områder av de chilenske Andesfjellene

Oppdatert 19.10.19