På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Antibac - en friskere hverdag

God håndhygiene er viktig for små og store, og bidrar til å redusere sykdom.

Daglig utsettes vi for mengder med bakterier og virus, og noen av disse gir sykdom. Smitte spres blant annet i luften og ved direkte kontakt. Undersøkelser viser at f.eks rihnovirus (forkjølelsesvirus) spres via hendene i hele 71% av tilfellene.

Muligheten for smitte er stor ved besøk på offentlige toaletter. I tillegg er det mye du berører i løpet av en dag med felles kontaktpunkter og smittekilder uten at du tenker noe mer over det, eks dørhåndtak, handlevogner, kortautomater, heisknapper, gelendre, håndtak på offentlig transport osv.

Det er ferietid, og mange reiser utenlands hvor det er en annen bakterieflora og dårligere hygiene enn det vi er vant til. Det er herlig å være på ferie – men opplevelsen blir mindre herlig hvis du blir syk.

Heldigvis finnes det nå enkle hjelpemidler som effektivt reduserer farene for å bli smittet.

Husk god håndhygiene på selve reisen og under hele oppholdet!

Håndvask er noe av det viktigste og enkleste vi kan gjøre for å forebygge smitte.  Mikrober som for eksempel gir diaré, influensa eller omgangssyke, er alltid på jobb, og klare til å smette inn i menneskekroppen. Med håndvask har vi heldigvis et ukomplisert og effektivt tiltak som forhindrer nettopp smitteeffekten.

Med Antibac, eller et annet desinfeksjonsmiddel i vesken eller bagen er du sikret rene hender når du ikke har umiddelbar tilgang til vann og såpe. Antibac fås som både gel og våtservietter i praktiske reisestørrelser. Husk å bruke nok; hele hånden (husk fingertupper og tomler) skal være dekket og fuktig i minst 30 sekunder.

Antibac Desinfeksjonssprit er en meget effektiv bekjemper av bakterier på reise, i bilen og på offentlige toaletter. Eller andre steder hvor hygienen ikke er på topp hele tiden. 

Antibac dreper 99,99% av virus og bakterier. Den er mild og god mot hendene. Inneholder glyserol som gjør at huden bevarer sin naturlige futighetsbalanse, smører hendene og hindrer derfor uttørring. Gelen er parfymefri og anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund.

Servietten fåes med duftolje, og det er lagt vekt på at duftoljen skal gi en ren, svak og behagelig duft.