Akkurat nå tar det dessverre en dag mer enn normalt før pakker sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke reseptbestillinger eller levering med Porterbuddy og Instabox).
Gå til innholdGå til kassen

Fager er en komplementerende produktserie med skjønnhetsstilskudd tilpasset et nordisk klima. Fager hud- og hårprodukter sørger for at du får i deg det daglige inntaket av vitaminer og mineraler som kan hjelpe deg med å ta vare på og styrke din hud og ditt hår.

Produktutviklingen av FAGER involverte et team av leger, farmasøyter og eksperter innenfor ernæring og skjønnhet. Med 15 års ekspertise innen kosttilskudd tilpasset nordiske forhold, startet utviklingen av FAGER i 2018 og ble lansert i 2020 av med stor suksess.

Nutrikosmetikk handler om å gi riktig næring til de levende cellene under hudens ytre overflate. Tradisjonell kosmetikk er hvor produkter påføres på overhudsceller (keratinocytter) i hudens ytterste lag (epidermis) med kortvarig effekt. FAGER sørger for at du får tilført riktige næringsstoffer for en langvarig effekt, som kan kombineres med tradisjonell kosmetikk for en synergisk effekt.

Serien består av produktene Hårsterk, Hudmyk, Hudglød og Hudfrisk. Alle produktene inneholder ingredienser med unike egenskaper som gir din hud og ditt hår de optimale forhold for å nå sitt fulle potensiale.

Hårsterk anbefales til alle som merker hårtap og/eller mindre fyldig og sterkt hår.

Hudfrisk anbefales til de som er tidvis (eller ofte) plaget av urenheter i huden, og/eller utsetter huden for mye stress ytre miljøfaktorer som UV-stråling, forurensing, tung trening og stress.

Hudglød anbefales fra 30-årsalderen som opplever aldringstegn i huden som fine linjer og rynker.

Hudmyk anbefales fra 20-årsalderen for de som opplever mangel på fuktighet og elastisitet  i huden.

1 Produkter