Gå til innholdGå til kassen

Philips Avent tilbyr kvalitetsprodukter til mor og barn. Her finner du en rekke produkter utviklet for den første fasen i livet, samt hjelpemidler for amming og oppbevaring av brystmelk.

Behovet for en brystpumpe er individuelt, men mange ønsker å fryse ned brystmelk for lagring. Avent VIA beger er en hendig oppbevaringsløsning. Begeret kobles enkelt til en Avent brystpumpe slik at melken renner direkte ned i begeret. Deretter kan du koble på et eget lokk som gjør at begeret brukes som tåteflaske. Fyll det også med frukt eller babymat – disse begrene er hendige til oppbevaring av mye mer enn melk!

Tiden flyr med små barn og plutselig er de minste størrelsene for små. Philips Avent gjør det enkelt å benytte produktene i takt med barnets utvikling. Flasker og flaskesmokker er utformet slik at topper og bunner enkelt kan byttes ut og tilpasses etterhvert som barnet vokser. Her finner du også smokk til baby fra 0 år og oppover – blant annet de populære smokkene fra serien Soothie som er designet for å knytte bånd mellom foreldre og barn.