Gå til innholdGå til kassen

Aco Spotless

Aco Spotless er en komplett hudpleieserie for hud som er utsatt for kviser.

Kviser er helt vanlig og nesten alle vil en eller annen gang oppleve store eller små tilfeller av dette. Kviser er en betennelsessykdom i huden som rammer spesielt gutter og jenter i puberteten, men tilstanden kan også oppstå eller fortsette i voksen alder for både menn og kvinner. Stikkordet er god hudpleie, samt en dose tålmodighet. 

Hvordan ser en god hudrutine ut for fet og uren hud? Rengjør ansikt og hals hver morgen og kveld med en mild ansiktsrens, for eksempel Aco Spotless Daily Face Wash. Dette er en ansiktsvask som inneholder salisylsyre, som virker bakteriehemmende og motvirker og forebygger kviser og hudormer. Bruk et behandlende ansiktsvann etter rensen, som Aco Spotless Daily Purifying Toner. Denne rengjør porene ytterligere i dybden. Det er viktig å tilføre huden nok fukt, slik at den ikke overproduserer talg og fett selv. Aco Spotless Daily Moisturiser er en mattende fuktighetsgivende gelkrem som roer huden og gir den fukt gjennom dagen. Perfekt for hud som lett blir blank i løpet av dagen! For natten er Aco Spotless Overnight Spot Treatment en effektiv krem som tørker ut kviser og urenheter mens du sover.

Skjule kviser samtidig som du behandler dem? Det lar seg gjøre med Aco Spotless Cover Stick. Den inneholder salisylsyre, og tørker ut kvisene samtidig som den dekker og skjuler urenhetene. Se resten av produktene fra Aco Spotless nedenfor og finn dine favoritter!

6  Produkter