Gå til innholdGå til kassen

Vichy Skinconsult

Ta din hudpleie i egne hender – møt din nye personlige hudpleierådgiver fra Vichy

Synes du det kan være vanskelig å velge mellom alle hudpleieproduktene og forstå hvilke hudpleierutine som er anbefalt for akkurat din hud? Eller vil du bare ha et generelt råd om din hudtype og lære mer om hva din hud trenger?

Hudpleieråd fra din nye personlige hudpleiekonsulent

Den nye hudeksperten SkinConsultAI fra Vichy får plass i lommen, og gir deg en digital hudanalyse lignende den du kan få hos en spesialist. Din helt egen hudanalyse er alltid ved din side og kun et klikk unna. Alt du trenger er telefonen din, så vil din nye personlige ekspert hjelpe deg.

Skreddersydd diagnostikk med tre enkle steg

Gjennom tre enkle steg analyserer SkinConsultAI din hud og gir deg en skreddersydd anbefaling.

  • Steg 1: Ta en selfie på hjemmesiden.
  • Steg 2: la SkinConsultAI analysere din selfie ved å sammenligne den med 10 000 andre bilder.
  • Steg 3: få din personlige anbefaling av en rutine med produkter som passer til akkurat dine behov.

Basert på vitenskapelig hudpleieforskning

SkinConsultAI er utviklet sammen med dermatologer og er basert på 15 års vitenskapelig forskning om hudens aldring. Analysen gjøres med hjelp av en database som inneholder mer enn 6 000 bilder fra L'Oréal Skin Aging Atlas og 4 000 selfier fra kvinner med ulik etnisitet og alder.

Under analysen av din hud kan SkinConsultAI finne syv tegn til aldring og rangere dem ut fra skalaen i Skin Aging Atlas: rynker under øynene, mangel på fasthet, fine linjer, dype rynker, mangel på glød, intensitet på mørke flekker og hvor synlige porene er.

Fra det meget presise resultatet får du en personlig tabell over din huds alder, og en anbefaling på hva slags hudpleieprodukter fra Vichy, som kan hjelpe deg med å ta vare på din hud og dens spesifikke behov.

Aldri før har teknologi og hudpleie blitt kombinert på denne måten. SkinConsultAI beviser at det ikke bare er en ny vei, men at det også kan være den smarteste måten du kan ta din hudpleie i egne hender.

Vichy og SkinConsultAI gjør din hud sterkere. Alt du trenger er å prøve det HER.

111 Produkter
  • av 2