På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lenger tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Vichy Liftactiv

Serien som gir huden styrke til å bekjempe aldringstegn. Ny generasjon med anti-age.

Avansert hudpleie blir stadig mer etterspurt- ikke minst produkter med aktive ingredienser som peptider, vitamin-C og hyaluronsyre. Vichy lanserer nå den nye effektive Liftactiv Collagen Specialist og Liftactiv Hyalu ansiktsmaske, som er seneste generasjonen med anti-age som gir huden styrke til å bekjempe aldringstegn.

Med alderen mister huden sin fasthet, og fine linjer og rynker oppstår - aldringstegn som den klassiske serien Vichy Liftactiv hjelper til med å motvirke. Nå lanseres en ny generasjon av Liftactiv-serien som gjør avansert anti-age hudpleie tilgjengelig på apotek: Liftactiv Collagen Specialist og Liftactiv Hyalu ansiktsmaske.

Begge produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser i formuleringer som støtter hudens egen evne til å bekjempe aldringstegn. Stjerneingrediensene er kollagenkompenserte peptider og hyaluronsyre.

17  Produkter