Sebamed - Holder huden frisk.

Rett og slett.

Sebamed er en hudpleieserie med milde hverdagsprodukter til vask og pleie av hud og hår for hele familien. Serien består av vaskeprodukter, sjampoer og hudkremer med pH 5,5 som er tilnærmet hudens egen, og bidrar til å bygge opp og stabilisere hudens naturlige beskyttelsesbarriere. I tillegg finnes egne baby- og barneprodukter for den ømfintlige barnehuden, og produkter for deg som er plaget med fet hud og kviser.

Produktene som er mildt parfymerte, inneholder nøye utvalgte, milde duftingredienser. Er du plaget med ekstra ømfintlig hud, bør du velge et helt parfymefritt produkt (f.eks. fra Baby & Kids serien) for å redusere muligheten for hudirritasjoner.

Clear Face - Effektiv mot fet og uren hud - skånsom mot huden.

Fet og uren hud oppstår på grunn av betente talgkjertler i huden. Dette er vanligst i tenårene når talgproduksjonen øker, men også voksne kan rammes av fet og uren hud. Frisk hud har en pH-verdi på omtrent 5,5. Ved en slik pH-verdi vil bakterier som kan forårsake fet og uren hud ikke trives like godt. De aktive ingrediensene virker reduserende på fet og uren hud uten å tørke ut huden. Sebamed Clear Face-produktene har en pH-verdi på 5,5, som bidrar til å bygge opp og stabilisere hudens egen beskyttelsesbarriere. Produktene er klinisk testet.

 Baby & Kids

Sebamed Baby & Kids er en svanemerket hudpleieserie for ømfintlig baby- og barnehud. Ved fødselen er hudens beskyttelsesbarriere ikke fullt utviklet, slik at babyhuden er ekstra ømfintlig. Derfor er det viktig å bruke produkter som er spesielt utviklet for babyer og småbarn. Produktene har en hudnær pH-verdi på 5,5, som hjelper huden med å bygge opp sin egen beskyttelsesbarriere. Alle produktene er klinisk testet og uten parfyme.