På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lenger tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

EFFACLAR SPOTSCAN

Analyse av uren hud fra La Roche-Posay

Fet eller uren hud?
Få anbefalt din personlige EFFACLAR hudpleierutine

Introduksjon av den første personlige skanningen av uren hud med kunstig intelligens. For å bygge opp den mest nøyaktige og innovative algoritmen, samlet La Roche-Posay dermatologer fra hele verden for å analysere tusenvis av bilder av menn og kvinner, med forskjellig hudtype og grader av uren hud. Det er lett å starte skanningen med denne brukervennlige tjenesten, og det tar bare et øyeblikk å gjennomføre.

Klikk HER eller skann QR-koden på mobilen din og start din analyse.

Ta tre selfier: sentrert, venstre profil, høyre profil. EFFACLAR SPOTSCAN analyserer bildene for å telle og lokalisere din huds urenheter (kviser, hudormer og merker) for til slutt å avgjøre din grad fra 0 til 4+. Basert på flere tusen bilder av hud, som er vurdert og godkjent av dermatologer. Få en analyse av huden din basert på kunstig intelligens. Skann koden for å få opplevelsen på mobilen din. Baseret på din grad tilbyr EFFACLAR SPOTSCAN deg en personlig Effaclar-rutine og hudpleietips.