Gå til innholdGå til kassen

Apobase og Decubal

Milde produkter for hele kroppen.

Apobase er utviklet i samarbeid med nordiske dermatologer og har pleiet huden i over 40 år. Apobase brukes forebyggende og pleiende til problematisk, tørr og sensitiv hud, eller til hud som har bruk for ekstra pleie f.eks. i vinterhalvåret. Alle produktene er uten parfyme og kan brukes av hele familien. 

Apobase krem (blå serie) er absorberende og fuktighetsbevarende mellomfete kremer, med 30% fett. Apobase fet krem (rød serie) er ekstra rike kremer, med 60% fett. Alle Apobase produkter selges eksklusivt på apotek. 


Decubal er en produktserie for tørr og sensitiv hud. Decubal startet opp i 1974 og har siden da jobbet tett med hudspesialister. Alle produkter er utviklet i samarbeid med nordiske hudleger for å utvikle effektive, men milde og beskyttende hudpleieprodukter som gir fuktighet og er spesielt beregnet på tørr, ekstra tørr og sensitiv hud. 

Decubal inneholder kun enkle og rene ingredienser som bygger opp huden din fra topp til tå og kan brukes av hele familien. Decubal har mange forskjellig kremer med ulikt fettinnhold, jo tørrere hud man har jo rikere krem trenger man. Alle produktene er uten parfyme og selges eksklusivt på apotek.