På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Cosmica Solpleie

Gir trygghet i solen med skånsomme og effektive solkremer

Cosmica solsortiment består av kremer, lotioner, sprayer og stifter for hele familien, til ansikt og kropp tilpasset alle aldre og ulike behov, også sensitiv hud. Ikke glem at solbeskyttelse er like viktig på fjellet som på stranden, vinter som sommer. 

Felles for alle Cosmica solproduktene er at de er uten parfyme og alkohol, samt er ekstra vannresistente. Alle solproduktene unntatt solsftiftene,  inneholder Triple Moist Complex. Cosmicas Triple moist Complex er en unik kombinasjon av aktive ingredienser utviklet for å gi best mulig gjenfuktende effekt. Resultatet blir rask og langvarig tilførsel av fuktighet, både i dybden og på overflaten.

Påfør en tilstrekkelig mengde solbeskyttelse, en håndfull for en kropp før du oppholder deg i solen. Solekspertene anbefaler utelukkende å bruke en høy faktor. Gjenta smøringen hver 2. time for å opprettholde beskyttelsen, særlig etter bading eller om du har vært i aktivitet.

Ikke glem å beskytte lepper, ører og andre utsatte områder!

22  Produkter