Dr Greve Pharma

Ulik hudtype krever ulik behandling. Kjemikerne bak Dr. Greve Pharma vet at når det kommer til hudpleie, så er det slett ikke slik at «one size fits all».  Dr. Greve Pharma består av fem produktserier tilpasset tørr hud, anti-age, normal/kombinert hud, alle hudtyper og til menn. Alle produktene inneholder aktive ingredienser som har blitt grundig testet med gode resultater. Enten du ønsker å bekjempe aldringstegn som fine linjer og rynker, forbedre hudens fuktbalanse eller oppnå en jevnere, glattere hud med mer glød, har Dr. Greve Pharma egnede produkter for å dekke ditt behov. I tillegg til ansiktsporteføljen har Dr. Greve Pharma en mild og sensitiv serie til mor, baby og barn med vaske- og pleieprodukter.

Dr Greve Pharma+ - Anti-age

Fine linjer, ujevnheter og slappere hud er vanlige tegn på aldring. Rynker viser at man smiler og lever! Men man ønsker jo å beholde den mest ungdommelige utgaven av seg selv - så lenge som mulig. Etter hvert som vi eldes vil huden gradvis miste gløden, elastisiteten og linjer blir mer synlig. Men med riktig hudpleie kan den naturlige prosessen bremses. Dr. Greve Pharma Anti-age består av serum, dagkrem, nattkrem og øyekrem som reduserer rynker og strammer huden med aktive ingredienser som E-vitamin og peptider.

Dr Greve Pharma+ - til tørr hud

Tørr hud kjennetegnes av en matt hudoverflate, med små porer i ansiktet. Huden er stram og ofte sensitiv. At du sjelden eller aldri får kviser kan også være et kjennetegn på tørr hud. Kløe, rødhet og ruhet kan være tegn på at huden din trenger mer fuktighet. Dr. Greve Pharma Tørr hud inneholder aktive ingredienser med dokumentert effekt for å sikre den beste pleie til tørr hud. Serien består av en skånsom rensemelk som pleier og beroliger huden, en øyekrem som toner ned mørke ringer og tretthetstegn, samt dag- og nattkremer som gir intens og langvarig fuktighet til huden.

Dr Greve Pharma+ til normal/kombinert hud

Det kan være utfordrende å finne riktig hudpleieprodukter til kombinert hud. Når huden føles både tørr og fet på samme tid så er ikke dette så rart. Kombinert hud er den vanligste hudtypen, og den vanskeligste. Man har som regel fet og uren hud i T-sonen, panne, nese og hake mens kinnene føles tørre grunnet mangel på fukt. Dr. Greve Pharma Normal/kombinert hud består av et mildt renseskum som ikke tørker ut huden, lette dagkremer som sikrer riktig fuktbalanse i huden og en nattkrem som gir næring og gjenoppretter fuktbalansen.

Dr Greve Pharma+ - til alle hudtyper

Dr. Greve Pharma alle hudtyper er en serie med produkter som komplimenterer de andre seriene for de ulike hudtypene. Som navnet tilsier kan disse brukes uansett hvilken hudtype du har. Serien består av et 3i1 rensevann som fjerner sminke og renser huden, ansiktsskrubb med naturlige korn som skånsomt fjerner døde hudceller, farget dagkrem med solfaktor 15 og et glødgivende serum som bekjemper aldringstegn.

Dr Greve Pharma+ til gutta

Det mannlige kjønnshormonet testosteron påvirker huden til menn og gjør den annerledes enn hos kvinner. Den er fetere, grovere og produserer mer talg som gjør menn mer utsatt for kviser og urenheter. Dr. Greve Pharma Mann er en liten serie bestående av rensegele og ansiktskrem utviklet spesielt til menn.  Rensegelen renser i dybden uten å tørke ut huden. Om det er vanskelig å komme i gang med renserutinen kan det være lurt å ha rensegelen tilgjengelig i dusjen eller ved vasken så det blir lettere å huske på den.  Ansiktskremen sikrer riktig fuktbalanse i huden og har en mattende effekt.

Dr Greve Pharma til mor og barn

Dr. Greve Pharma har en serie til baby og en serie til barn. Dr. Greve Pharma Baby er en serie til de aller minste og består av en babyolje og sinksalve. Dr. Greve Pharma Barn er en serie for de litt større barna og består av en pleiende såpe til dusj & bad, en mild sjampo og en universalkrem som egner seg spesielt godt til tørre og irriterte områder f.eks. smokkeutslett. Kan også brukes som kuldekrem. Dr. Greve Pharma har også en hudkrem for gravide. En rik krem spesielt utviklet for voksende mager. Under graviditeten blir huden utsatt for ekstra stor belasting og mye strekk. Kremen inneholder shea butter som tilfører fukt og bidrar til hudens elastisitet.

Dr. Greve kom på markedet rundt 1890 og er et av Norges eldste merkevarer med lange tradisjoner. Men det var først i 2009 at Dr. Greve Pharma ble introdusert eksklusivt for apotek. En sensitiv serie til mor, baby og barn hvor mildhet og miljøvennlighet står sentralt. Lilleborg, selskapet bak Dr. Greve Pharma har også lansert en hel portefølje med ansiktspleieprodukter med effektive og aktive ingredienser tilpasset ulike hudtyper med ulike behov. Bestående av egne serier for tørr hud, normal hud, til alle hudtyper, anti-age og en egen serie til menn.

Alle produktene er dermatologisk testet.

Oppdatert 11.10.19