Danatekt hudpleie - for hele familien

Danatekt er svanemerket og allergimerket hudpleie for hele familien, spesielt tilpasset deg med tørr, ømfintlig og utsatt hud.

 

Oppskriften på gode hudpleieprodukter er enkel. Man blander sammen milde og velkjente ingredienser. Produktene er så milde, at de kan brukes hver dag av så vel store som små. Dessuten er de fleste av produktene svanemerket og godkjent til å bære allergimerket Allergy Certified. Danatekt utvikles og produseres i Danmark og selges kun på apoteket. Produktene er uten parfyme. Vil du ha flere råd om pleie av tørr hud kan du lese om dette her

For å forebygge tørr hud, anbefales det å bruke fuktighetskrem daglig, og alltid etter kontakt med vann. Er du plaget med tørr hud bør du unngå å bruke for varmt vann, og du bør ikke bade eller dusje for lenge.

Såpe tørker ut huden, men kan også bidra til å fjerne bakterier slik at infeksjoner kan forebygges.
Derfor anbefales det å vaske tørr hud med såpe som er spesielt tilpasset tørr hud, og som ikke tørker ut huden ytterligere. Danatekt vaskekrem kan brukes over hele kroppen, inkludert intime områder og er så mild at den ikke behøver å skylles av med vann.

Det er veldig individuelt hvor mye fuktighetskrem huden din trenger. Du kan ikke smøre deg for ofte!
Vår anbefaling er smøring 2 ganger daglig og alltid etter kontakt med vann. Du får best utnyttelse av fuktighetskremen om du smører deg rett etter at du har dusjet, når huden fortsatt er fuktig og myk. Danatekt Creme bidrar til å pleie, mykgjøre og danner en beskyttende og vannavvisende hinne som bevarer fuktigheten i huden. Hudens naturlige beskyttende funksjon gjenoppbygges og bidrar til å dempe irritert hud.

Oppdatert 04.12.2019