La Roche-Posay HyaluB5

Rynker viser at man smiler og lever! Men man ønsker jo å beholde den mest ungdommelige utgaven av seg selv - så lenge som mulig. Hudpleie er vesentlig når vi snakker om aldring, det finnes ingen universell måte å stoppe aldringsprosessen på men daglig tilførsel av fuktighet er svært viktig for å redusere hastigheten på hudens aldringsprosess. Jo eldre du blir, jo tørrere blir huden.

La Roche-Posay Hyalu B5 er anti-age ansiktspleie som reduserer rynker og gir mer fylde, velegnet til svært tørr og sensitiv hud. Alle produktene inneholder aktive ingredienser som hyaluronsyre og vitamin B5.
Hyaluronsyre er en naturlig del av underhudens bindevev og blir ofte tilsatt i hudprodukter på grunn av sine vannbindene egenskaper. Hyalu B5 inneholder to ulike molekyl-størrelser av hyaluronsyre for å berike huden med fuktighet – det største molekylet virker på overflaten, mens det mindre molekylet trenger dypere inn for å fylle opp huden med fuktighet og "fylle ut" synligheten av fine linjer og rynker. Vitamin B5 virker stimulerende på hudens regenerasjon og er kjent for sin pleiende og reparerende virkning på huden.

Oppdatert 3.10.19