Glidemidler - hva kan brukes når

Glidemiddel er en enkel måte å øke nytelsen på og å gjøre alt som føles godt enda litt bedre. Den viktigste funksjonen til glidemidler er at de skal være glatte for å unngå friksjon. Glidemiddel kan alle brukes på slimhinner som er tørre og blir såre under samleie, og de kan brukes som ekstra lystforsterker. Vi fører kjente merkenavn som RFSU, Belladot, YES, Concieve og Aco. De fleste glidemidlene kan brukes med og uten kondom (unntatt YES OB Økologisk Oljebasert glidemiddel) og sexleketøy. Glidemidlene inneholder ingen spermdrepende midler. 

RFSU Sense Me Aqua Glide – naturlig fuktighetsgivende følelse

Aqua Glide er et vannbasert glidemiddel med glid som gir en behagelig følelse. Det har en frisk duft som gir økt nytelse og stimulerer flere sanser. Mange velger vannbasert glidemiddel på grunn av den naturlige fuktighetsgivende følelsen. Aqua Glide er et glidemiddel med en geléaktig konsistens og en optimal pH-verdi på 5-5,5. Glidemidlet inneholder milde og skånsomme ingredienser og kan derfor også brukes ved oralsex. Parfymert for å løfte opplevelsen. Hormon- og parabenfri. Inneholder ingen animalske ingredienser og kan brukes av veganere. Ufarget og enkel å vaske bort.

RFSU Sense Me Magic Glide – fuktighet og glid

Vann og silikonbasert glidemiddel som gir en luksuriøs følelse. Magic Glide byr på det beste av to verdener, en kremete konsistens som er blandet med silikon og vann.

Det er ekstra skånsom med rett pH-verdi (5,8-6,2) og fuktighetsgivende egenskaper som gir en langvarig og luksuriøs glid. Hormon- og parabenfri. Inneholder ingen animalske ingredienser og kan brukes av veganere. Ufarget og enkel å vaske bort. 

RFSU Klick Supreme Glide - Langvarig glid

Silikonbasert glidemiddel, med riktig Ph-verdi (4,3-5,3) som er drøyt, gir svært langvarig glid og har en silkeglatt følelse. Det holder med noen få dråper og det er veldig drøyt i bruk.

Gelè-konsistens gir en silkeglatt følelse, og er det glidemidlet av RFSU som holder lengst på glideevnen. Svært drøy, ekstra lang varighet. Uten parfyme.Hormon- og parabenfri. Inneholder ingen animalske ingredienser og kan brukes av veganere

RFSU Oh Yes Stimulating Gel – når du ønsker det lille ekstra, men har ingen glideeffekt.

Oh Yes! er en vannbasert, stimulerende gel som kan hjelpe kvinner med å oppleve enda større nytelse og lettere oppnå orgasme.  Ingrediensene gir økt blodtilførsel i klitoris, noe som gir en varm og kilende følelse. Når gelen påføres på klitoris kommer berøringer til å føles mer intense.

Inneholder L-Arginin, ornitin og brasiliansk ginseng som kan øke blodsirkulasjonen.

Produktet har ingen glideffekt og skal derfor ikke brukes som erstatning for glidemiddel. Hormon- og parabenfri. Uten parfyme. Ufarget og enkel å vaske bort.

Belladot Glidemiddel Original, Silikonbasert

 

Et silikonbaserte glidemiddel som gir fantastisk glid med ekstra langvarig effekt. Bare et par dråper vil tilføre fuktighet og gi en flott glid. Det er ikke klissete og kan enkelt vaskes av. Glidemiddelet har ingen duft eller farge og er spesielt mild mot huden i underlivet. Kan fint brukes sammen med kondom.

Det har et perfekt balansert pH-nivå på 4,7, noe som er optimalt for underlivet.

Merk: Belladot glidemiddel original finnes i to varianter: som vannbasert og silikonbasert

Belladot Glidemiddel Original, vannbasert

 

Dette vannbaserte glidemiddelet er skånsomt og hudvennlig, er uten duft og farge og derfor spesielt mild mot huden i underlivet. Bare et par dråper vil tilføre fuktighet som kjennes som vanlig lubrikasjon (fuktighet som utskilles i skjeden under seksuell opphisselse) og gi en flott glid. Er ikke klissete og kan enkelt vaskes av. Kan fint brukes sammen med kondom

Det har et perfekt balansert pH-nivå på 4,7, noe som er optimalt for underlivet.

Merk: Belladot glidemiddel original finnes i to varianter: som vannbasert og silikonbasert

Belladot glidemiddel Warming

 

Dette er et er et vannbasert glidemiddel som gir en skjønn, varmende og pirrende følelse som øker nytelsen. Påfør et par dråper på ønsket område for en mild, prikkende effekt. Det farge- og duftfrie glidemiddelet er særlig skånsom mot sensitiv hud. Påfør et par dråper på ønsket område for en mild, prikkende effekt.

Kan fint brukes sammen med kondom

Det har et perfekt balansert pH-nivå på 4,7, noe som er optimalt for underlivet.

YES WB Økologisk Vannbasert glidemiddel

 

YES WB vannbasert glidemiddel er en rik og naturlig gel med fløyelsmyk konsistens som fukter og smører intime vev for langvarig glid, forbedret sensasjon og økt seksuell nytelse. Gelen inneholder blant annet økologisk Aloe Vera for sine fuktgivende egenskaper, og økologisk linfrø-ekstrakt som er spesielt gunstig for slimhinnene. pH-balansert for å matche vaginal pH.

Glidemiddelet er sertifisert økologisk, fri for parabener og glyserin og er garantert ren og naturlig. Det er lukt- og smaksfri, klisser ikke.

Kan brukes sammen med kondom og alle typer sexleketøy – også silikon

YES OB Økologisk Oljebasert glidemiddel

 

Dette er et planteolje- basert glidemiddel – naturlig alternativ til glidemidler med silikon. YES OB oljebasert glidemiddel er en rik og naturlig gel spesielt sammensatt for maksimal smøring, langvarig glid, pleie, næring og komfort til huden. Glidemidlet inneholder økologisk kakaosmør og økologisk sheasmør som gjør glidemiddelet glatt og fløyelsmykt. Økologisk søtmandelolje og solsikkeolje er tilsatt for sine fuktighetsgivende egenskaper. Inneholder ingredienser som er gunstige for huden, behøver ikke å vaskes bort.

Kan ikke brukes sammen med kondom. Kan brukes sammen med sexleketøy i silikon.

 

YES BUT Økologisk Vannbasert Analt glidemiddel

 

Dette er en rik og naturlig vannbasert gel med en tykk og fløyelsmyk konsistens som fukter og smører intime vev for langvarig glid, forbedret sensasjon og økt seksuell nytelse. Inneholder blant annet Aloe Vera for sine fuktgivende egenskaper mens Guar og Xanthan bidrar til den fløyelsmyke konsistensen. Gelen er pH-balansert for analsex (pH 7,0).

Gèlen er helt uten lukt og smak, klisser ikke. I motsetning til glidemidler i silikon er det ikke nødvendig å vaske den av etterpå.

Kan brukes sammen med kondom og sexleketøy i alle materialer – også silikon.

Tips: Om man ikke bruker kondom anbefales kombinasjonen YES BUT sammen med YES OB naturlig planteolje-basert glidemiddel i ferdigfylte applikatorer. Kombinasjonen av disse to gjør at man oppnår en unik, langvarig og sensuell «Double Glideability»-effekt.

Conceive Plus sædvennlig glidekrem for deg som ønsker å bli gravid.

 

Dette er et vannbasert, sædvennlig glidemiddel for deg som ønsker å bli gravid. Conceive Plus er den eneste sædvennlige glidekremen som inneholder kalsium- og magnesiumioner som er essensielt for cellenes levedyktighet og for selve befruktningen.

Conceive Plus er designet for å øke sjansen for graviditet ved å opprettholde, og legge til rette for, sædcellenes overlevelse og bevegelighet. Det hindrer ikke sædcellene i å svømme og det er trygt for egget.

Gelen er ph- balansert.

 

Aco intimate care caring glide

Dette er et vann- og silikonbasert glidemiddel med rask og langvarig virkning. Det danner en beskyttende hinne som hjelper til å beholde fuktigheten i slimhinnene og minsker friksjonen.

Kan brukes sammen med alle typer kondomer og er uparfymert.

 

Prefert - Sædvennlig glidemiddel

Prefert Vaginal Gel er et sædvennlig glidemiddel som hjelper deg å bli gravid. Glidemidlet gir optimale omgivelser for sædcellene. Når graviditet planlegges er det viktig å legge til rette for en vellykket befruktning. Sædcellene svømmer best i væske med høy pH og optimal osmolalitet/ionekonsentrasjon.

Prefert er laget til dette formålet, er uten parabener, og brukes før samleie i tiden rundt eggløsning for å maksimere sjansene for graviditet.

Prefert er luktfri, smakløs, fargeløs, vannløselig og lager ikke flekker.

Oppdatert 03.01.2020