Har du et ønske om å gå ned i vekt eller få et alternativ når du er fysen på noe godt?

Vi har barer fra Allèvo og Atkins med ulike smaker. Dette er et godt alternativ som et mellommåltid eller som erstatning hvis du er «godtesyk». Vi har XL-S produkter som demper appetitten, fettbinder som redusere kaloriopptaket fra fett eller karboblokker som reduserer kaloriopptaket fra karbohydrater. XL-s Medical Max strength er den siste i XL-S familien som reduserer kaloriopptak fra karbohydrater, fett og sukker. 

 

XL-S Medical fettbinder, karboblokker, Huger Buddy og Max Strength i kombinasjon med et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet bidrar til god vektkontroll. Produktene er utviklet for voksne, og er kun for personer over 18 år med en BMI over 18,5. Ved BMI 18,5-25 er produktet til vektkontroll. Les pakningsvedlegget før bruk.

Les mer om XL-S her

Med Yokebe GÅR DU NED I VEKT uten å føle deg sulten!

Yokebe Active Food som måltidserstatning er en unik kombinasjon av høykvalitetsproteiner, honning og alle viktige vitaminer og mineraler, samlet i én delikat, vektreduserende shake. Yokebes spesielle kombinasjon av næringsstoffer sikrer Yokebes Trippeleffekt som hjelper deg å gå ned i vekt, samtidig som du opprettholder balansen i kroppen.

Les mer om Yokebe her

 

Oppdatert 17.04.2020