Footner Exfoliating Socks, er en rask og enkel løsning for å kvitte seg med hard, tørr og sprukken hud på føttene

Føttene våre er viktige og de skal bære oss gjennom hele livet. De fleste tenker ikke så mye på føttene sine før de begynner å gjøre vondt eller skape problemer. Vi renser ansiktshuden, unner oss deilige ansiktskremer, dusjer og smører kroppen inn med velduftene bodylotion helt ned til anklene, men der stopper det. Hvorfor ikke gi føttene litt ekstra kjærlighet nå før sommeren setter i gang og sandalene skal frem.

Produktet bruker den naturlige hudprosessen for å fjerne oppbygging av død hud.

Føttene dine vil flasse av denne døde huden etter kun en behandling. Dine føtter kommer til å være mykere og glattere enn noensinne. Ingen kutting, Ingen filing!

Ofte stilte spørsmål i forbindelse med Footner Socks

 • Kan jeg bruke Footner om jeg er gravid, ammer eller er diabetiker?

Da huden hos gravide og ammende kvinner er mer sensitiv, anbefaler vi ikke å bruke Footner i denne perioden. For diabetikere anbefaler vi å alltid konsultere fastlegen din før du prøver nye fotpleieprodukter.

 • Hva skjer under selve behandlingen?

Under exfolieringsprosessen, vil de døde hudlagene løsne og falle av. Dette kan sammenlignes med en slange som etterlater sitt gamle, harde skinn. Føttene får et karakteristisk «krakelerings» utrykk.

 • Hvor raskt virker behandlingen og en vil se resultat?

Det vil ta mellom tre til syv dager, avhengig av tykkelsen på huden. Personer med tynn hud vil se raskere resultat enn personer med tykke hud. Store hudflak med død hud vil løsne. Deretter vil effekten avta og mindre hudflak vil løsne. Hele prosessen vil normalt vare ca 7-20 dager.

 • Kan man bruke Footner selv om man har sprukne hæler?

Du kan bruke Footner Exfoliating Socks selv om du har sprukne hæler. Sokkene inneholder syrer (melkesyre og AHA-syrer), og da kan det oppleves som irriterende på dype sprekker. Dersom du har veldig dype sprekker, anbefaler vi ikke at du bruker Footner Exfoliating Socks. Irritasjon vil da bli for ubehagelig til at vi tilråder det.

 • Løsner all hud på foten?

Bare dødner all hud på foten? hud vil løsne, effekten vil derfor være mer drastisk på hælen enn på den øvre delen av føttene. Dette er fordi der er mer død hud på hælen. Vi har også døde hudceller på toppen av føttene. Dersom du ikke ønsker at den skal falle av, kan du påføre vaselin før du starter behandlingen.

 • Kan sokkene brukes selv om man har sensitiv hud under føttene?

Footner Exfoliating Socks er ikke egnet for personer med sensitiv hud. Spesielt ikke til de som er følsomme mot ingrediensen alkohol.

 • Hvilken størrelse har sokkene?

Det finnes bare en størrelse – den passer de fleste opp til størrelse 48.

 • Kan sokkene brukes mer enn en gang?

Dette er en engangsbehandling. Sokkene skal kastes umiddelbart etter bruk.

 • Hvor ofte bør behandlingen gjentas?

Footner Exfoliating Socks kan anvendes ved behov, men vi anbefaler en gang hver 2.-3. måned for å holde føttene myke og fine.

 • Etter behandlingen vil føttene blir mere følsomme og gjøre trening ubehagelig?

Erfaring viser at forbrukerne ikke opplever at føttene har blitt overfølsomme. Man kan fortsette sine vanlige rutiner, som å gå i sko med høye hæler. Men da huden blir litt sensitiv etter exfoliering, anbefaler vi å unngå veldig intensiv sport de første dagene. Husk at fortykket hud dannes pga press og friksjon i upassende sko.

Hvordan bruke Footner socks

 1. Klipp opp sokkene langs den markerte linjen.
 2. Tre sokkene på føttene og bruk tapebiten som følger med til å «lukke» sokkene, slik at de sitter godt på foten. Tre vanlige sokker/lester utenpå for en mer komfortabel passform.
 3. Behold sokkene på i 60 minutter for at produktet skal virke optimalt. Vi anbefaler at du setter på en alarm for å forsikre deg at lengden på behandlingen er riktig. Vi anbefaler også å sitte med bena i normalstilling, da væsken kan renne ut om du ligger eller holder føttene høyt.
 4. Ta av sokkene etter 60 minutter og skyll føttene godt i varmt vann, husk mellom tærne, for å fjerne resterende gelé-rester fra sokkene.
 5. Etter behandlingen vil det gå 5-10 dager før tørr og død hud begynne å falle av. Denne prosessen kan ta opptil to uker. OBS! Dra ikke av hudrester med «makt» da dette kan skade huden. Det unike her er at prosessen går helt av seg selv uten at du trenger gjøre.

Footner Exfoliating Socks, en rask og enkel løsning for deg som ønsker å kvitte deg med hard, tørr og sprukken hud på føttene!

Fuktighetsgivende og mykgjørende fotkrem som trekker raskt inn i huden, og har en herlig duft.

En fantastisk fotskrubb som ikke bare gjør føttene silkemyke, den har også en mykgjørende og varmende effekt.