Hvilken øyekrem skal jeg velge?

Huden rundt øyepartiet er tynnere og tåler mindre enn resten av huden i ansiktet og bør derfor pleies med egne produkter. En øyekrem har derfor en mye tynnere konsistens velegnet på den tynne og ømfintlige huden rundt øynene. Det er også gjerne rundt øynene de aller første aldringstegnene som smilerynker og «kråketær» blir synlige. En øyekrem tilfører fukt, demper poser og mørke ringer under øynene og gir deg et mer våkent blikk. Noen øyekremer innehar også anti-age egenskaper som forbedrer elastisiteten rundt øynene og forebygger aldringstegn. Huden rundt øynene kan bli tørr dersom man bruker produkter som er ment for resten av ansiktet.

Uansett behov, vil du finne en perfekt øyekrem i vårt utvalg. Vi anbefaler at du påfører øyekremen på øyebenet med lette klappebevegelser, på en nyrenset hud fra det innerste hjørnet av øyet og utover.

Dersom du har en tørr, sensitiv, intolerant eller allergisk hud trenger du en mild, beskyttende og fuktgivende øyekrem som beroliger og gir deg godt med fukt rundt det skjøre øyepartiet. Eksempler på dette finner du under:

Dersom du har en normal hudtype men ønsker et mer våkent blikk med mindre poser og mørke ringer. Da kan du prøve en av disse:

Dersm du ønsker å bremse aldrings prosessen og jobbe mer målrettet mot linjer og rynker, samt stramme opp huden rundt øynene. Da kan en av disse være aktuelle for deg: