Hvordan legge hverdagssminke

Husk at når det kommer til sminke er alt lov. Her må man bare ha det gøy og prøve seg frem. Men når du skal legge hverdagssminken er det mange av oss som ønsker et mer naturlig og fresht resultat.

Her er noen tips til hvordan få en perfekt hverdagssminke og hvilke farger som kan passe deg best.

Øyenskygge:

I hverdagen har vi ikke alltid så mye tid til å legge øyenskygge, derfor er det viktig at det er enkelt, går fort og samtidig ser fint ut. Her er tips til hvordan legge en fin hverdags øyenskygge. 

 

Du trenger kun å bruke to skygger for å få en fin hverdagssminke. Mørk ytterst og lysest innerst. Dus ut overgangene. Øyenskyggepaletten Brunkulla passer de fleste, da den inneholder fire ulike farger i forskjellige nyanser.

 

 

 

Mascara:

En mascara er en absolutt nødvendighet. Hva er dine drømmevipper? Vil du ha volum, separasjon eller lenge eller kanskje alt i ett? Ønsker du lange, separerte og fyldige vipper er Magna Lengthening en sikker vinner. Vil du ha mer lengde og separerte vipper anbefaler vi Silf Black. Magna, Gull og Eir gir volum og sistnevnte kan du bygge på så mye du vil uten at den klumper eller drysser. Eir curling gir både volum og buede vipper. Valgene er mange, gå for en mascara som gir resultatet du ønsker og trives med.

 

 

Tips: VATN er en vannfast mascara som gir naturlig resultat, og passer perfekt for deg som kun vil fjerne mascaraen med kun lunkent vann. VATN mascara kan du bruke oppå alle mascaraene for å forsegle, slik at de blir mer vannfaste. Perfekt året rundt med all slags mulig vær.

Eyeliner:

Aska er en mørkegrå eyelinerpenn som passer de fleste og som er fin å bruke til hverdags. Påfør gjerne eyelineren på den øvre og nedre vippekanten, den gir et mykt uttrykk og er lett å jobbe med. Alle IDUN Minerals sine eyelinerpenner Hav, Aska, Jord og Lava har innebygd spisser og svamp som gjør det enkelt å skape en henholdsvis skarp og myk linje.

 

Dersom du ønsker en mer definert hverdagssminke kan du bruke en flytende eyeliner. Eyelineren Bläck er en flyende eyelinerpenn som er enkel å påføre. Denne passer like bra til hverdags som til fest. Bläck gjør det enkelt for deg å skape tynne, naturlige og elegante linjer i en bevegelse – følg øyets form for et fint resultat.

Bryn:

Når det kommer til øyenbryn skal de være fyldige og ha en naturlig form. Dersom du ønsker perfekte øyenbryn med kun ett produkt er Perfect eyebrows fra IDUN Minerals et godt valg. Produktet er beriket med fiber som gjør at du får en illusjon av fyldigere vipper. Med dette produktet følger du bare brynets form så har du perfekte bryn. 

 

Tips: Dersom du står mellom to farger, gå for den lyseste varianten, så får du et mer naturlig resultat.

Lepper:

IDUN Minerals har både matte og creme leppestifter samt en mengde lipgloss. Er du ikke vant til å gå med leppestift velg en transparent/creme som har mykgjørende ingredienser og gir en naturlig fin glans. Matte farger gir en mer intens look. Lipgloss gir en fin glans og holder leppene myke og gir mye fukt.

Liten veiledning på hvilke farger som passer best til de ulike hudtypene, men til syvende og sist må man velge en farge man liker og trives med. Men dette er en liten hjelp på veien. Håper det gjør valget enklere.

  •  Gyllen hud: fersken/aprikos/orange

  • Kald, lys hud: rosa/bærfarger

  • Lys, varm hud: rød/brunrosa

 Tips: Dersom du har litt ekstra tid i hverdagen kan du bruk en lipliner under lipglossen, da vil lipglossen sitte bedre på leppene og sklir ikke så lett utover linjene. Velg en mørkere farge for å få mindre lepper og en lys farge for en effekt av større lepper.