Meny
Søk
Logg inn

Ned i vekt med Allevo

Allévo supper, shakes, smoothies og bars med viktige tilskudd av vitaminer og mineraler gir deg god hjelp til å finne din idealvekt. Benytt produktene til en effektiv start på din vektreduksjon eller for å opprettholde din oppnådde idealvekt. Det er flere måter å bruke Allèvo på. Ønsker du deg et ekstra puff starter du opp med Kick start for en rask innledende vektnedgang. Videre finnes måltidserstattere «One mel to drink» eller barer med ulike smaker til en fortsatt sunn livsstil. Produktene i Allévo sortimentet er ikke bare for personer som vil gå ned i vekt, men passer godt for alle som vil gjøre kloke valg og leve et sunnere liv!

*Allevo Kick Start Fase

I Kick Start fasen bytter du ut alle dine måltider i en til to uker med Allévo Kick Start produkter i form av shakes, smoothie eller supper. Ved å gå igjennom Kick Start fasen får du en effektiv start på vektreduksjonen. Denne startfasen kan være det kicket du behøver for å gjennomføre en langsiktig endring av livsstil og for å bedre din helse. Med en Kick Start fase bryter du også opp ditt gamle spisemønster og får et godt utgangspunkt for å legge om dine matvaner.
Allévo Kick Start er en såkalt Very Low Calorie Diet (VLCD). Alle VLCD-produkter inneholder alle de næringsstoffene, vitaminene og mineralene du trenger for å erstatte hele kosten i løpet av 1–3 uker. 
Under Kick Start fasen anbefales ikke hard fysisk trening, men lett fysisk aktivitet og hverdagsmosjon går fint å gjennomføre. Kjenn selv etter hva du orker og hva som kjennes bra for deg!

Kick Start Smoothie, Shaker og Supper

Du bytter ut alle dagens måltider med fem poser Allévo Kick. 5 porsjoner inneholder alle de vitaminene og mineralene kroppen trenger for å erstatte hele kosten, men kun 581 kcal per dag. (Normalt energiinntak for en voksen person er ca. 2000–3000 kcal per dag). Mellomlegget tas fra fettreservene.

Allévo Kick Start Smoothie er en herlig kremete smoothie med smak av blåbær og jordbær og den inneholder hela 17% riktige bær. Bruk gjerne en shaker. Kick Start Soup finnes i to smaker. Et perfekt alternativ for deg som er vant med eller ønsker å spise et varmt måltid til lunsj eller middag.  De tre første dagene er de tøffeste.  Når man bytter ut alle måltider med VLCD-produkter, opplever mange en tøff periode de tre første dagene, før kroppen går inn i ketose. Mange føler seg svært sultne og har behov for å fylle magen. Disse dagene kan det være nyttig å bruke Allévo Weight Loss, kostfiber i tablettform, som øker metthetsfølelsen

Perioden etter kick start og for å vedlikeholde vekta.

Etter avsluttet Kick Start fase, går du inn i ny fase. I denne fasen består måltidene i hovedsak av ”vanlig mat”, men i tillegg også Allévo produkter som er praktiske å bruke for å unngå å hoppe over måltider. I tillegg kan det være greit å ta en bar hvis du blir fysen på noe godt.  Har du ikke vært innom Kick start, men ønsker en roligere vektnedgang eller vedlikeholde vekta, kan du bruke supper, smoothie eller shaker som måltidserstattere eller som mellommåltid , evt i tillegg til One meal to drink  Allévo Low Calorie Bar, praktisk og gode måltidserstattere, inneholder alle næringsstoffene, vitaminene og mineralene man behøver, men kun ca 200-220 kalorier. Perfekt å ha med seg når du er på farten. Du kan erstatte en eller flere av dagens måltider med barer og du kan også bruke barene som et sunt mellommåltid. Hvorfor ikke ha en bar liggende i bilen, på kontoret eller i håndvesken?

Allévo One meal to Drink er ferdigblandede melkebaserte shakes som erstatter et måltid, og inneholder alle næringsstoffene, vitaminene og mineralene du behøver, kun 200 kalorier  I likhet med barene kan du erstatte en eller flere av dagens måltider med «One meal to drink» og du kan også bruke drikkene som et sunnere mellommåltid. Perfekt før/etter trening, når du ikke rekker lunsj, du en dag er i byen eller bare føler deg litt småsulten.