Frisk - Norskprodusert kosttilskudd til hele familien

Et kosthold i tråd med anbefalinger fra helsemyndighetene gjør at de fleste får i seg det de trenger av næringsstoffer. I visse befolkningsgrupper eller i ulike deler av livsløpet kan det være gunstig med et kosttilskudd for å dekke behovet av ulike næringsstoffer. Visste du at:

  • at alle barn bør få et daglig tilskudd av 10 µg D-vitamin fra fire ukers alder
  • gravide og ammende anbefales at daglig inntak av 200 mg dokosaheksaensyre (en type fettsyre du finner i Omega Frisk)
  • det anbefales tilskudd av D-vitamin til eldre

Frisk-serien er utviklet av farmasøyter for å dekke behovet i alle livets faser.

Omega 3 er godt for kroppen og spesielt hjertet, hjernen og synet vårt. Helsedirektoratet anbefaler alle, også barn, å spise fet fisk til middag to til tre ganger i uken. evt ei brødskive med makrell i tomat hver dag. Det er ikke alltid like greit å få til. «Æsj jeg liker ikke fisk»- Høres det kjent ut? Da er Frisk omega-3 et flott alternativ så du dekker dagsbehovet for deg og barnet ditt. Her er kapsler til å svelge for voksne og barn over 6 år

Et multivitamintilskudd er et «Universalprodukt» som inneholder vitaminer og mineraler, alle samlet i en tablett! Multivitaminer er kosttilskudd som er satt sammen av de fleste fettløselige og vannløselige vitaminer og som i tillegg inneholder viktige mineraler og sporstoffer. Frisk multivitamin tabletter inneholder 12 vitaminer og 9 mineraler.

Omega 3 er godt for kroppen og spesielt hjertet, hjernen og synet vårt. Helsedirektoratet anbefaler alle, også barn, å spise fet fisk til middag to til tre ganger i uken. evt ei brødskive med makrell i tomat hver dag. Det er ikke alltid like greit å få til. «Æsj jeg liker ikke fisk»- Høres det kjent ut? Da er Frisk omega-3 et flott alternativ så du dekker dagsbehovet for deg og barnet ditt. Her er twist-off-kapsler til barn fra 4-ukers alder.

D-vitamintilskudd anbefales av Statens Råd for Ernæring og Fysisk aktivitet (SEF) enten i form av tran eller D-vitamin dråper fra barn er 4 uker gamle. De viktigste funksjonene for vitamin D, er å sikre nok opptak av kalsium fra tarmen og at bein skal vokse og utvikles normalt.