Isispharma  - Urelia

Isispharma Urelia er en komplett serie med karbamid for en ru og fortykket hud til ansiktet, hodebunn og kropp.  Serien består av en optimal kombinasjon av ingredienser som fjerner skorper, fukter og mykgjør, samt hjelper huden å opprette sin naturlige balanse.

Hva er forskjellen på Urelia 10 og Urelia 50 til tørr hud? 

Urelia 50 inneholder høyere konsentrasjon av karbamid (50% karbamid i Urelia 50 og 10% karbamid i Urelia 10). Alle Urelia produktene inneholder Xpertmoist®, en fuktbindende film som skaper et optimalt helende miljø for tørr og sprukken hud.

Urelia 50 er utviklet for punktpleie på de områdene der du har hard hud eller fortykket hud med skorpedannelser. Har du en hudtilstand som er veldig tørr på større deler av kroppen, anbefaler vi at du bruker Urelia 10, som for øvrig er godt egnet for vedlikeholdsbehandling når du ikke bruker Urelia 50. Rens gjerne med Urelia gel for ekstra forebyggende pleie.

Kan Urelia brukes av diabetikere?

Urelia-serien består av naturlig fukt-og fettgivende ingredienser som er meget godt tolerert. Urelia produktene gir effektiv pleie for diabetikere som er plaget av hard, svekket hud på føttene som lett blir utsatt for infeksjoner. Bruk Urelia 10 morgen og kveld. Kremen skal bevare fukt og reparere hudbarrieren. Urelia 50 anbefales brukt på områder på føttene med hudfortykkelser.

Bruk ikke Urelia 50 på hud med sprekker og åpne sår.