Sår hud rundt øynene i allergisesongen

Fuktighet, fuktighet, fuktighet

Et godt tips kan være å smøre på en fuktgivende og lindrende øyekrem som Avene Soothing gel eller La Roche-Posay Toleriane ultra øyekrem. Begge produktene vil virke beroligende og dermed redusere ubehaget på huden rundt øynene.

Beroligende behandling

Et annet tips som fungerer er å spraye med kildevann i sprayform fra Avène, LRP og Vichy. Alle virker avkjølende, irritasjonsdempende og beroligende på den sensitive huden rundt øynene. Sprayen kan brukes i hele ansiktet, men er i tillegg et effektivt middel mot trøtte og hovne øyne. Det er faktisk utrolig behagelig selv om en ikke har irritasjon rundt øynene også. Kildevannet gir en fantastisk oppfriskende følelse og kan brukes av alle.

I tillegg til fuktighet og kildevannspray er det viktig å tenke på hvordan du fjerner øyesminken din. Det kan være fristende å sminke bort hovne øyne og gjøre litt ekstra for å se fresh ut om våren.

Fjern øyesminke forsiktig

Regel nr èn når du skal fjerne sminke er å ikke gnikke. Vi anbefaler deg å fukte padden med øyesminkefjerner og la den ligge på øyepartiet i noen sekunder slik at sminken rekker å løsne før du forsiktig drar den av. Sminkefjernere for hele ansiktet inneholder ofte parfyme som kan være irriterende for huden rundt øynene.

Avène øyesminkefjerner Gentle Eye make-up remover har en lett gelkonsistens som fjerner skånsomt sminke fra øyelokk og vipper. Den er ekstra mild og har en beroligende effekt på den skjøre huden rundt øynene. Den inneholder ikke parfyme, olje eller andre allergifremkallende midler.

Gode produkter nå i pollesesongen