Cliniderm Sun Skin Care er effektiv solbeskyttelse og avansert hudpleie.

Solproduktene i Cliniderm Skn Skin Care inneholder en kombinasjon av effektiv solbeskyttelse og avansert hudpleie som har en luksuriøs og deilig konsistens. Produktene inneholder en optimal kombinasjon av UV-filtre som sammen med aktivt hudpleiende ingredienser styrker og beskytter huden mot aldringstegn forårsaket av solen.

En perfekt kombinasjon av effektiv luksuriøs hudpleie og solbeskyttelse som sammen motvirker aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker og ikke minst virker forebyggende mot hudkreft.

Cliniderm Sun Skin Care tilbyr et komplett sortiment av solkremer med hudpleiende egenskaper. I sortimentet finnes produkter med ulik kosmetikk for ulike hudtyper, eks. Ultralet fluid for fet hud, samt et bredt utvalgt av solfaktorer til ansikt og kropp.

Produktene kommer i forpakninger som både er enkle å påføre og praktiske å ta med seg. Alle produktene er uparfymerte og fotostabile. Kroppsproduktene er ekstra vannresistente, mens ansiktsproduktene er vann- og ekstra vannresistente

 

NYT SOLEN- HUSK SKYGGE, KLÆR OG NOK SOLKREM!