Sexhjelpemidler

Dildo, vibratorer, penisringer, ja vi snakker sexhjelpemider, dette har blitt stadig mer vanlig, men fortsatt er det mange som synes det er flaut å handle dette over disk. Da er det greit å vite at du kan kjøpe dette fra en seriøs aktør og vite at vi sender varene avgårde i en diskrèt forpakning.

Det kan være mange grunner for bruk av sexhjelpemidler. Ulike sykdommer ( f.eks kreftbehandling) og livssituasjoner gjør at man får problemer eller utfordringer i seksuallivet sitt. Men, det trenger ikke være noe av det heller, kanskje man ganske enkelt har ønske om ny spenning i parforholdet eller nye måter å glede seg på? Et hjelpemiddel kan gi en ny vår, en pirrende og ny opplevelse.

Det er nemlig ikke slik at sexleketøy bare nytes av single, par kan også ha stor glede av å bruke det sammen! Og husk - Du blir aldri for gammel til å ha glede av sex og kjærlighet.

Belladot er en innovativ og seriøs serie innen sexhjelpemidler.

Lyst og helse går hånd i hånd.

Produktene fokuserer på høy kvalitet, humor og lek og er laget av myke materialer som kjennes godt mot huden. Produktene er enkle å bruke og attraktive å se på.  De er alle designet sammen med en sexolog da Belladot ønsker være sikker på at produktene fungerer på best mulig måte for alle parter og aspekter. Alle produktene har egennavn som produktnavn, noe som gjør det litt morsomt og lett å huske.

*Vibrator

En vibrator, som navnet tilsier, er et hjelpemiddel som vibrerer. Motoren kan varierer fra lett kiling til mer kraftige vibrasjoner- smak og behag er veldig variert.

Bodil- G punkt vibrator, er spesielt designet for å finne fram til og stimulere kvinnens g-punkt som finnes noen centimeter innenfor skjedeåpningen.

Vilma-  en kraftig roterende vibrator som stimulerer både g-punktet og klitoris

Greta- mini vibrator er som navnet tilsier en liten, men sterk vibrator med ribbekontur som øker nytelsen.

Ester- klitorisvibrator med en myk og matt overflate. Med ett enkelt trykk velger du mellom tre ulike vibrasjoner.

Ingrid – myk og bøyelig finger vibrator med tre ulike vibrasjoner.

*Dildo

En dildo er et hjelpemiddel uten motor. Den ser ut som en stav eller en penis og beregnet for innvendig bruk. Dildoen har ingen vibrasjoner og må styres manuelt eller festes med sugekopp.

Sofia-  vibrerende dildo med trinnløs vibrering.

Ebba- den største dildo i Belladotutvalget med ekstra kraftig vibrator

*Penisring

En penisring kan både være til glede for han og for henne, med og uten vibrator, og kan være ereksjonsfremmende. En penisring er en plastring som tres på penis beregnet for å stimulere henne under samleiet, eller for å opprettholde hans ereksjon.

Bertil, vibrerende penisring som kan gi mannen en sterkere og mer langvarig ereksjon samtidig som den stimulerer kvinnens klitoris!

Viktor- kan  effektivt  hjelpe til med å opprettholde en sterkere, fyldigere og mer langvarig ereksjon. Penisringene er laget av mykt og tøybart materiale, og kommer i tre størrelser (20, 22 og 24mm) som passer de fleste.

*Ereksjonspumpe/penispumpe/ vakumpumpe

Pumpen lager vakuum og blodmengden i penis øker. Penisring kan kombineres med pensipumpen for å holde lengre på ereksjonen.

Ingmar- en kraftig penispumpe laget for å gi deg en kraftigere og mer intens ereksjon.

*Vibrasjonsegg

Vibratoregg er små, hendige og parvennlige. Disse vibratorene styres ofte via en fjernkontroll, og er derfor perfekt for pirrende forspill eller som sexleketøy under samleie.

Matilda - har en kraftig vibrator med fire trinn og en håndholdt kontroll. Vibratoren har en fjernkontroll for å justere vibrasjonshastigheten.

*Vaginalkuler

Vaginakuler kan brukes som et supplement ved knipeøvelser (bekkenbunnstrening). Knipeøvelser er til stor hjelp for kvinner som har svake muskler i underlivet, for eksempel etter fødsel.

Britt -  trener og stimulerer musklene i skjeden og i bekkenbunnen

*Glidekrem/glidemiddel

Glidemiddel tilfører fuktighet og gir bedre glid og mindre friksjon under samleiet. Dette reduserer risikoen får såre slimhinner og at kondomet sprekker. Glidemidlene kan også brukes sammen med sexhjelpemidlene.  Tørr skjede kan være en svært vanlig bivirkning etter sykdom. Som feks kreftbehandling og kan gjøre samleie til en ubehagelig opplevelse for kvinnen. Tørre slimhinner i og rundt skjeden kan forekomme hos kvinner i alle aldre, men er mest vanlig etter overgangsalderen.  Slimhinnen i skjeden blir tynn, lett sår og mindre elastisk. Et glidemiddel vil gi fuktighet og letter samleiet.

Det finnes ulike typer glidemiddel, både vannbasert og silikonbasert og noen kan også brukes som massasjeolje. Vannbasert eller silikonbasert, er smak og behag. Silikonbasert glidemiddel har den lengste effekten. Vannbasert glidemiddel er helt ordinært og egner seg for de som ikke blir nok fuktige, eller for en ekstra nytelse.

 

*Massasjeolje

Oppdag hemmeligheten med sensuell massasje - gi og motta nytelse til en du er glad i.

 

Kjøp diskrè og enkelt hos oss

Nå kan menn over 18 år kjøpe tablettene til eget bruk. Synes du det flaut å handle over disk? Bestill hos oss! Her er det ingen som ser hva du kjøper!

Kan kjøpes av menn 18+, mandag til torsdag 09-20 og fredag 09-16, 8 stk

Oppdatert april 2020

Kilder. Norsk helseinformatikk, RFSU, Belladot