Ønsker du å gå ned noen kilo?

Er du en av dem som gjerne skulle tatt av noen kilo, men som synes det er skikkelig vanskelig? Når du skal kvitte deg med noen ekstra kilo, handler det om å etablere og holde på sunne hverdagsrutiner. Tenk over hva du putter i munnen og begynn og beveg deg.

Her får du noen enkle tips som kan hjelpe deg på veien

  • Jo bedre kontroll du har på kostholdet, jo lettere blir det. Spis nok proteiner og fett, mens karbohydrater bør være det du kutter ut først. Eksempel på karbohydrater du bør redusere inntaket av er ris, pasta, potet og brød.
  • Ikke ha godterier tilgjengelig i skapene. Det er så lett å ta «bare ta én eller to», men som gjerne blir en halv pose når en først er i gang
  • Planlegg hva du skal spise i forveien og lag handleliste. Kommer du på butikken etter skole og jobb og er sulten, er det ikke alltid det sunne kommer først. Dessuten er det fort å svinge innom godterihyllene fordi du er fysen på noe godt. Jo mer sulten og fysen du er, desto lettere tar du de dårlige handlevalgene.
  • Det er en god ting å øke aktivitetsnivået. Det handler ikke om at du skal springe maraton med en gang, men gjør noe! Om du kommer deg ut og går en tur eller starter på treningssenter, så ikke gap over for mye med en gang slik at du går lei før du har kommet i gang. Har du mulighet for å gå trapper, gjør det i stedet for å ta heisen. Eller hopp av bussen ett stoppested før du er hjemme. Det er ikke alltid så mye som skal til!
  • Vi mennesker er noen vanedyr. Det gjelder og med hensyn til dårlige vaner. Kanskje du er litt for svak for sjokolade på kvelden etter «gjøremålene er gjort unna» eller ungene har lagt seg? Kan det være en ide å bytte ut sjokoladen med nøtter, frukt og grønt?

Vektreduksjon handler litt om trening, mye om kosthold og alt om deg.

De gode endringene skjer sakte, men gir deg resultater som varer. Det handler ikke om en kort periode men at du vil være den beste versjonen av deg resten av livet ditt.

Synes du det er vanskelig å endre kostholdet ditt, kan det være aktuelt med våre ned-i-vekt-produkter. De vil hjelpe deg å få nye vaner, samt at du får et mer riktig kaloriinntak. Vi har produkter som hjelper deg til vektreduksjon og vektkontroll. 

 

Vårt utvalg:

Vi har barer fra Allèvo og Atkins med ulike smaker. Dette er et godt alternativ som et mellommåltid eller som erstatning hvis du er «godtesyk». Vi har XL-S produkter som demper appetitten, fettbinder som redusere kaloriopptaket fra fett eller karboblokker som reduserer kaloriopptaket fra karbohydrater. XL-s Medical Max strength er den siste i XL-S familien som reduserer kaloriopptak fra karbohydrater, fett og sukker.  Yokebe Active Food som måltidserstatning er en unik kombinasjon av høykvalitetsproteiner, honning og alle viktige vitaminer og mineraler, samlet i én delikat, vektreduserende shake. Yokebes spesielle kombinasjon av næringsstoffer sikrer Yokebes Trippeleffekt som hjelper deg å gå ned i vekt, samtidig som du opprettholder balansen i kroppen.