Råd og tips fra apoteket

Seboreisk eksem er et skjellende kronisk eksem som vanligligvis oppstår i hudfolder rundt munn og nese, og i hodebunn.

 

Eksem er kløende hudsykdommer. Vanligst er atopisk eksem, kontakteksem, seborèisk eksem, soleksem og bleieutslett.

 

Er du en av de som sliter med å slutte med nesepray? Problemet oppstår når bruk av nesespray blir en vond sirkel.

 

Flux forebygger hull og styrker tennene. Flux finnes som fluortabletter, fluorskyll  og tannkrem for voksne og barn. Har du fluxet i dag? 

Fra 2020 vil det være mulig å kjøpe Vigra uten resept på apotek og nettapotek- for behandling av impotens hos menn over 18 år.

Kontakteksem er eksem som oppstår når huden reagerer på stoffer den kommer i kontakt med. Håndeksem er den vanligste formen.

 

Det finnes mange ulike resept varianter. Hvorfor må vi betale på noen resepter, mens andre er gratis? Hvit eller blå resept? Hva er e-resept? Frikort?

 

amydia er den hyppigste kjønnssykdommen i Norge, og det er ikke bare de unge som smittes. Kondom beskytter mot smitte.

 

 

Vi har alle opplevd å bli slitne i beina etter mye gåing eller sitting på fly. Bruk støttestrømper for å unngå hevelse og verkende bein.

 

Rosacea er en kronisk sykdom som gir betennelse i huden. De vanligste symptomene på rosacea er små utvidede blodkar i ansiktet og huden blir rød. 

 

Har du behov for resept, henvisning eller svar på medisinske spørsmål anbefaler vi deg en av tjenestene fra våre samarbeidspartnere

 

Magnesium, det viktige mineralet som finnes både i musklene og skjelettet vårt. Hvem trenger magnesium og hvordan få i seg tilstrekkelig?

 

Bleieutslett (bleiedermatitt) eller bleieeksem er en samlebetegnelse for utslett i bleieregionen. Bleieutslett forekommer først og fremst hos bleiebarn.

 

Dyr, om det er katt eller hund, sies ofte er menneskets beste venn, men like fult kan disse kjæledyrene utløse allergisk reaksjoner. 

 

Skabb er en hudinfeksjon med en liten gulbrun midd som kan leve i huden hos mennesker. Skabb forårsaker intens klør og er plagsomt, og det smitter, 

Pollenallergi er den vanligste allergiformen for både voksne og barn. De pollentypene som har størst betydning ved pollenallergi kommer fra tresortene or,

Har du allergi, om det er pollenallergi eller sesongallergi har man ofte plager som feks kløe i øynene. Vanlige symptomer på allergi er kløende, røde og irriterte øyne.

 

Pollenallergi hos gravide og ammende- hva er trygg behandling? Når en er gravid eller ammer barnet sitt er en svært opptatt av hvilke legemidler som er trygge

Pollensesongen kan være en tøff tid for mange. Se våre råd og tips hvordan du kan hjelpe deg gjennom denne tiden

Hvis man har pollenallergi, er det vanlig at man også blir overfølsom mot enkelte matvarer, som epler, steinfrukter, jordbær, selleri og nøtter. Dette kalles kryssallergi.

 

Rennende nese, tung i hodet og nyser i et sett – symptomene er ganske like, så er det allergi eller forkjølelse du har? Klikk her for å se hvordan du kan skille de fra hverandre.

Det finnes mange allergimedisiner som kan hjelpe deg med å bli kvitt symptomene. Vi har faste lave priser på reseptfrie legemidler!

 

Har du kløe og smerter rundt endtarmen? De vanligste årsakene er hemoroider, forstoppelse, sår og rifter. Med enkle midler kan man redusere kløen 

Footner Exfoliating Socks en rask og enkel løsning for deg som ønsker å kvitte deg med hard, tørr og sprukken hud på føttene! Føttene dine vil takke deg i etterkant!

Ikke alle vaksiner du får som barn, gir beskyttelse livet ut. En av de vaksinene som du bør friske opp er vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio. 

 

Soleksem er en allergisk reaksjon på solens UV stråler. Utslettet som oppstår kommer ofte på våren, i påsken eller tidlig sommer, når vinterblek hud utsettes for sollys.

 

Hendene våre skal tåle mye, derfor må vi stelle pent med dem. Når temperaturen på gradestokken går ned mot null og videre på den blå siden 

 

Ønsker du å reduserer fine linjer, åpne porene og gi huden glød? Da er det en ting du bør inkludere i din ukentlige hudpleierutine! 

 

Vinteren er høysesong for smittsomme virussykdommer som forkjølelse og influensa. Symptomene kan være nokså like

Serum er et produkt med høyere innhold av aktive ingredienser som gir huden et ekstra boost, og forsterker effekten av hudpleien din.

Julegrøt, pepperkaker, gode sauser og puddinger – mange av julens godsaker kan gi magesmerter og uønskede dobesøk.

Sår og vond hals er ubehagelig og smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, influensa eller halsinfeksjoner.

Det er ikke noe hemmelighet at hudpleie er viktig. Vi skal leve med huden vi har resten av livet. Ansiktsmasker er et must i enhver hudpleierutine og kan gjøre underverker for huden din.

 

Julen forbindes gjerne med mye lys, lukt og smak. Vi trekker grantrær inn i stuene våre, pynter med blomster og holder oss innendørs. For allergikere kan jula være en prøvelse, men med litt planlegging kan alle få en god jul.

Hvis du blir dårlig av parfyme eller andre duftstoffer, kan det tyde på at du har parfymeallergi. Parfymestoffene er noe vi utsettes for hver dag,

Husk at når det kommer til sminke er alt lov. Her må man bare ha det gøy og prøve seg frem. Her finner du noen gode tips for flott hverdagssminke.

Overgangsalderen (klimakteriet) er i utgangspunktet en normal prosess og ingen sykdom.  Den er en del av kvinners liv og starter noen år før menstruasjonen opphører helt. 

 

Er du flink til å ta vare på tennene dine i en hektisk hverdag? Tennene dine er ment til å vare hele livet, så derfor trenger de ekstra omtanke og pleie!

 

Forandringen i huden varierer. Noen ser yngre ut enn de er og noen langt eldre.Selv om de fysiologiske endringene i huden er noe av de samme vil hastigheten variere.

 

Har du en brennende eller sviende smerte når du tisser og kjenner du at du må ofte på do? Det kan skyldes at du har fått en urinveisinfeksjon, UVI, også kalt blærekatarr.

 

Neglesopp (Onyykomykose/Tinea unguium) er en soppinfeksjon under neglene og fører ofte til misfargede (gulaktige) og fortykkede negler som kan løsne helt.

 

Flass er et vanlig problem og berører de fleste av oss i varierende grad. Flass er ikke smittsomt og det er helt ufarlig, men kan oppleves som plagsomt eller flaut 

Hvis du har mistet noen eller alle dine naturlige tenner kan et gebiss, en tannprotese eller to tannproteser benyttes for å erstatte disse. Det er ingen problemer med å snakke 

En vet aldri når uhellet er der og de fleste uhell skjer i hjemmet. Alle hjem bør derfor ha et medisinskap tilgjengelig. 

Vorter (Verrucae vulgares) er små utvekster i huden, oftest på hender, fingre og føtter. Vortene skyldes en virusinfeksjon i huden, 

Inngrodd tånegl vil si at en spiss eller hjørne av tåneglen vokser eller gror inn i huden ved siden av og skaper en betennelsesreaksjon.

Nordmenn er over gjennomsnittet glade i å sole seg og solingen kan lett bli intens når sola først titter fram etter en lang vinter

Rens av huden inngår i den personlige hygienen og i den daglige pleien av huden din. Det bidrar til å holde huden sunn og frisk

Sommeren er på hell og mange av oss har fått en brunfarge som vi så gjerne vil holde på lenge, helst langt inn i høsten. 

Fotsopp (tinea pedis) er en vanlig soppinfeksjon med typiske symptomer som kløing, stikking og brenning, og er oftest lokalisert mellom de to ytterste tærne.

 

Skogflåtten (Ixodes ricinus) har mange ulike navn i Norge. Skaubjønn, skaumann, skogbjørn, tege, hantikk, blodmidd, kinnflått, påte, sugar m.m. 

Synlig gult "støv" i store mengder og overalt kan irritere luftveiene, men er ikke allergent pollen. Det er bare furu og gran som blomstrer.

Forbrenninger med brennmaneter forekommer relativt ofte om sommeren, men de «norske» brennmanet artene gir sjelden alvorlige forbrenninger.

Tilskudd av D-vitamin er nødvendig allerede i fra 4 ukers alder. D-vitamin er et fettløselig vitamin som lagres i kroppens fettvev. 

 

Nyt sola, men ikke for lenge av gangen. Din beste solbeskyttelse er å ta noen pauser fra sola mellom klokken 12 og 15.

Turistdiarè er ikke uvanlig og de fleste av oss har opplevd å være på ferie og erfart at magen slår krøll på seg. Det kan raskt ødelegge ferieidyllen. 

 

Har huden din har fått mer sol enn den tåler, kan den reagere med å bli rød, øm, opphovnet, det svir og klør. Hudreaksjonen oppstår gjerne 4-6 timer etter solingen.

 

Myggen vil prøve å stikke alle, men det stemmer at noen har såkalt myggtekke og tiltrekker seg langt flere mygg enn andre. Vi vet at myggen foretrekker menn fremfor 

Myggstikk hører sommeren til, og vi reagerer svært forskjellig. Myggen i Norge er mest aktiv om kvelden og natten. Da er nettopp på denne tiden av døgnet 

 

I Norge vil du kunne treffe på hoggorm i skog og mark og litt over tregrensen, så langt nord som til Saltfjellet. Ved vandring kan det være greit å ha

 

Vepsestikk er smertefullt, men det er sjelden farlig siden det kun avgis små mengder gift i et stikk. Vepsestikk vil hos alle resultere i smerte, rødhet og hevelse. 

 

Skrubbsårsesongen er i gang. Det kan fort gå galt når det går litt for fort i svingene eller sykkelen skal testes ut for første gang. Skrubbsår er gjerne mer 

 

Halsbrann, et velkjent fenomen for mange av oss. Den sviende fornemmelsen bak brystbenet som du kjenner etter du har spist fet mat, for sterk mat

 

 

Barnemark, også kalt småmark er en infeksjon med marken Enterobius vermicularis i tykktarmen. Det er en liten gulhvit mark og er en av de vanligste parasittene

Personer med uren hud har vanligvis fet hudtype. Det kan være fet hud i hele ansiktet, bare i pannen, på nesen og haken. 

 

Næringsdrikker er sunne og godt sammensatte måltidserstattere som kan forebygge og hindre underernæring, til bruk ved sykdom og som restitusjon ved trening. 

De fleste barn får forstoppelse fra tid til annen. Det er store forskjeller for hvor ofte barn har avføring. Noen går en gang i uken, mens andre går flere ganger daglig.

 

En liktorn (Clavus) er en fortykning av huden og stikker som en torn inn i foten. Liktorn oppstår gjerne der huden på foten utsettes for langvarig trykk,

 

Hvilken brystpumpe bør du velge? Manuell eller enkel elektrisk brystpumpe passer for deg som ikke trenger å pumpe så ofte. Og slike produkter er gode nok for deg

Forstoppelse og hard mage kan være både ubehagelig og vondt og mange av oss har kjent på tilstanden. Forstoppelse kjennetegnes av at du har vansker

Når du blir gravid begynner kroppen å produsere hormonet HCG. Gravid- vi har testene. Enkle, to-pakk eller tipakk!

 

Psoriasis er en kronisk hudsykdom med skjellende utslett som rammer ca. 2-3% av befolkningen. Psoriasis er en såkalt «autoimmun betennelsessykdom i huden».  

 

 

Feber vil si kroppstemperatur på 38°C eller høyere målt i endetarmen. Feber er et svært vanlig sykdomstegn, men ikke en sykdom i seg selv. 

Mange tror kanskje bekkenbunnstrening (eller knipeøvelser) er noe du skal begynne med etter fødselen, men det er enda bedre å begynne i forkant! 

 

Det er jo ikke noen hemmelighet at det følsomme området i mellomkjøttet (området mellom skjeden og endetarmsåpningen) utsettes for mye press

Når har jeg eggløsning? En eggløsningstest kan være et godt hjelpemiddel når du planlegger å bli gravid. Den viser deg hvilke dager i menstruasjonssyklusen du er mest fruktbar.

Støttestrømper /kompresjonsstrømper hjelper mot trøtte, tunge, verkende og urolige ben ved graviditet, mye ståing og gåing, lange reiser eller etter kirurgiske

Har du kjent en klump i endetarmen, eller at det svir og klør der nede? Det kan være at du har fått hemoroider. Hemoroider er ufarlige og forsvinner ofte av seg selv. 

Har du som mange andre tenkt på å kutte røyken for godt, eller redusere forbruket ditt? Hvorfor ikke starte allerede i dag! Hver sigarett du velger bort er en seier

Ønsker du å gå ned noen kilo? Er du en av dem som gjerne skulle tatt av noen kilo, men som synes det er skikkelig vanskelig? Når du skal kvitte deg med noen 

 

Tannpine er vel noe de fleste av oss har kjent på i løpet av livet.  Tannpine er vondt! Hva skyldes egentlig tannpine og hvordan kan du gjøre med den?

En naturlig og selvfølgelig forandring gjennom svangerskapet er vektøkning. Bruk derfor støttestrømper eller støttestrømpebukse.

 

 

Forkjølelse er en av de vanligste sykdommene vi har. Barn blir oftere syke enn voksne. De har gjennomsnittlig fem forkjølelser i året. Voksne har i gjennomsnitt tre.

Influensa gir feber, luftveissymptomer og muskelsmerter, men går som regel over av seg selv. Ikke forveksle influensa med forkjølelse. 

 

15 tips som er lurt å ha i hus når du kommer hjem med nyfødt baby fra sykehuset. 

 

Omega-3 er viktig for at kroppen skal fungere optimalt og derfor viktig både til mor og det lille barnet i magen.For at barnet ditt i magen skal vokse og utvikle 

Folat/folsyre – hvorfor er det så viktig? Går du med planer om å bli gravid, eller har du akkurat funnet ut at du er gravid? Ta folat før og under graviditet!

 

Blodsukkermåling er en viktig del av behandlingen for deg som har diabetes. Ved å lære deg egenmåling av blodsukker kan du få bedre innsikt i egen sykdom, 

Hva er diabetes? Hva er symptomene på diabetes? Hva er forskjell på type 1 og type 2 diabetes? Her finner du informasjon og råd om diabetes.

Halsbrann (dyspepsi) og sure oppstøt (reflux) skyldes syre som kommer opp i spiserøret fra magesekken. Dette er ubehagelig, men ufarlig.

Vitamin D er et fettløselig vitamin som lages i kroppen når sollys treffer huden. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, normale knokler 

Omega-3 er viktig for at kroppen skal fungere optimalt. De helsemessige gevinstene er av betydning fra barnet er i mors mage og gjennom hele livet. 

Trenger en Omega-3 gjennom hele året? Svaret er JA, vi trenger omega 3 hele året! Myten om at en kun trenger å ta omega-3 i vinterhalvåret

Tørre lepper kan være både ubehagelig og sjenerende, og det forverres gjerne om vinteren. Lufta er tørrere nå, både ute og inne, og dette bidrar til at leppene tørker ut 

Pollenallergi er den vanligste allergiformen blant barn, og vi antar at 20 prosent av alle barn har symptomer av sykdommen. Heldigvis finnes det nå gode 

Tett og rennende nese er et vanlig sykdomstegn ved forkjølelse. Tett nese er først og fremst ubehagelig, men gjør at barnet også er mer utsatt for å få øre- eller

Infertilitet betyr manglende evne til å få barn, det vil si ufrivillig barnløshet. Definisjonen sier: Ikke inntrådt graviditet hos et seksuelt aktivt par i løpet av ett år.

Når en har fått en liten tass i hus, kommer plutselig tanke på at nå må førstehjelpsskrinet på plass, og helst et skap så en kan få plass til ALT. Ta det med ro, 

Det er viktig at babyens flasker og smokker blir rengjort på riktig måte slik at alle deler blir helt rene og du unngår bakterievekst i små kriker og kroker

Hjerteflimmer også kalt atrieflimmer er en meget rask og uregelmessig elektrisk aktivitet i hjertets forkamre. Pulsen blir derfor ofte rask og alltid uregelmessig, 

Synes du det er vanskelig å få farge på føttene? Kanskje du skal avgårde med finkjolen på og ser de likbleike føttene stikke frem. Selvbruning gjelder ansiktet så vel

Noen medisiner kan gjøre at du blir mer ømfintlig for sollys. Dette kalles for fotosensibilisering og viser seg som oftest som en solforbrenning med rød hud, hevelse

Ca. 1 prosent av befolkningen plages av sterk svetting fra armhulene. Når vi snakker svette omfatter det hele kroppen, men er oftest lokalisert til armhuler, hender 

Sjekk brystene dine selv. Hvis du jevnlig ser og kjenner på brystene, blir du lettere oppmerksom på forandringer som kan tyde på brystkreft.

Det er viktig å pakke i ryggsekk når du skal på tur, ikke bærepose, bag eller skulderveske. Ryggsekk er best for ryggen og skuldrene og du har armene fri.

Tørr hud er en av de vanligste hudproblemene. Tørr hud er ikke en sykdom, men en tilstand som kan være plagsom. Tørr hud kan føles stram, flasse og den klør. 

Det er ikke bare i løpet av sommeren vi er ute og reiser utenfor Norges grenser. Flytilbudene er mange og vi strekker oss stadig mot nye steder. Bruker du medisiner

Mange opplever at barnet plutselig «ramler» borti den ene sykdommen etter den andre. Barn som går i barnehage er mer utsatt for infeksjoner enn andre barn. 

Øyekatarr (infeksiøs konjunktivitt) er en betennelse i den ytterste hinnen i øyet. Betennelsen skyldes bakterier eller virus. Ofte starter tilstanden med en følelse  av

Det er kun menn som har prostata. Ettersom menn blir eldre, kan prostata bli større. Prostatakjertelen vokser gjennom hele livet.

 

Halsbrann (dyspepsi) og sure oppstøt (reflux) skyldes syre som kommer opp i spiserøret fra magesekken. Hva kan du gjøre med det?

 

Brennkopper er en overflatisk infeksjon i huden som skyldes en bakterie og ikke et virus som ved vannkopper. 

Benskjørhet (osteoporose) er en stille sykdom der tap av beinkalk kan skje uten å gi symptomer. Ved senere stadier kan sykdommen føre til brudd i håndledd, hofte 

Å ha med små barn på reise kan være utfordrende. Om fremkomstmiddelet for ferien er bil eller fly, her er tipsene som kan være gode å ha med seg på veien.

Munntørrhet er en ganske vanlig plage. Munntørrhet øker blant annet risikoen for hull i tennene, soppinfeksjon i munnen og andre sykdommer i 

Sår og vond hals er ubehagelig og smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, influensa eller halsinfeksjoner. Alle har kjent på plagene. Slimhinnene i

Alle med hår på hodet kan få lus, men mest utsatt er barn fra 3-12 år. Lusene suger blod, og det er bittene som gir den intense og ubehagelige kløen

En trenger ikke bli gammel før det går litt i surr hvorvidt en husker hva en har gjort eller ikke gjort.Husket jeg å ta tabletten min eller ikke? ¤Dosett er redningen!

Vær oppmerksom hvis du får en ny føflekk, en føflekk endrer seg eller skiller seg ut fra de andre du har. Det er lurt å jevnlig ta en sjekk så du kan oppdage forandringer tidllig!

Det nærmer seg ferie og det kan være lurt å ha ferieapoteket på plass. Det er mye bedre å være i forkant hvis det skulle skje noe: skrubbsår, myggstikk, solbrent 

Tissetrakt-gjør at du enkelt kan stå oppreist og tisse! Med en tissetrakt kan du slå lens like kjapt som gutta, og det uten å få myggstikk eller frostskader på rumpa.

MENSKOPP= en smartere mensbeskyttelse. Vet du at det finnes et alternativ til bind og tampong når du har menstruasjon? Menskoppen er en liten silikonkopp 

 

I de fleste tilfeller vet man ikke årsaken til de tørre øynene. Hos noen opptrer problemet med tørre øyne sammen med en kronisk sykdom, som f.eks. Parkinsons

Har du kjent at det har kommet en dråpe eller flere i trusa uten at du skulle på toalettet? Kan være at du skulle løfte en sekk med ved, du hørte en god historie og

Munnsår, også kalt forkjølelsessår, er smertefulle små blemmer på leppene. Begynner du behandling tidlig kan de verste plagene unngås.

Det er viktig med god tannhelse hos både barn og voksne. Det er lurt å starte tidlig med å gi barnet gode rutiner for tannpuss. La gjerne barnet venne seg til 

Forkjølelse er en av de vanligste sykdommene vi har. Forkjølelsen går over av seg selv i løpet av noen få dager, i motsetning til influensa som er en virusinfeksjon, 

Vannkopper er den av barnesykdommene som er mest smittsom av alle barnesykdommene og de fleste barn får sykdommen i løpet av småbarnsalderen. Vannkopper er 

Er du plaget med dårlig ånde? De fleste av oss har opplevd å snakke med en person, og samtidig holdt pusten så godt en kan, fordi den en snakker med har 

Dersom du tidligere har fått påvist soppinfeksjon i underlivet (skjeden) hos lege, kan du behandle deg selv med reseptfrie legemidler som fås kjøpt på apoteket.

 

Alle har vel kjent den deilige følelsen som solen gjør med oss. Solstrålene som kryper under huden vår og gir energi og glede om du er liten eller stor. Vår! Sommer!

Atopisk eksem er en betennelse i huden som gir kløe. Betennelse skyldes sjelden allergi eller infeksjon alene, og det er ikke smittsomt. 

Skal du ut å reise i sommer? Kanskje du skal avgårde på en lengre flytur og du tenker hvordan skal jeg klare meg uten sigaretten så lenge. Snikrøyking på toalettet er ikke 

Reisesyke er noe som enkelte opplever når de skal reise med bil, båt, tog eller fly. Symptomene kan variere noe fra person til person og oppleves i ulik grad. 

Lekker du? Her kan du finne produktene som passer for deg. Urinlekkasje betyr at du ikke har full kontroll på å holde på urinen. Det er 1 av 4 kvinner og 1 av 5 menn

 

Angrepille kan benyttes som prevensjon etter ett enkelt ubeskyttet samleie. Angrepillen er en nødløsning og skal tas så raskt som mulig etter ubeskyttet samleie

Har du kjent at det har kommet en dråpe eller flere i trusa uten at du skulle på toalettet? Det skjedde kanskje da du skulle løfte en sekk med ved,

Tanngnissing er et relativt vanlig problem. Man regner med at om lag 5 prosent av den voksne befolkning i perioder er plaget med denne tilstanden.

Bruker du medisiner fast kan du opprette et abonnement for å gjøre hverdagen enklere. Da slipper du selv å huske når det er på tide å bestille ny forsyning 

Underlivet trives best med varmt vann og milde intimsåper. Man skal unngå å bruke vanlig såpe i underlivet på grunn av de sårbare slimhinnene, som lett

Har du gått i fella og tenkt at solen er ikke så sterk eller skadelig på vinteren i motsetning til sommeren? Da må du nok tro om igjen for dette stemmer overhode ikke. UV.

Testikkelkreft er den vanligste kreftformen for menn mellom 20 og 40, ifølge Norsk helseinformatikk.Derfor er det viktig å oppdage plagene tidlig. 

Samme legemiddel finnes noen ganger i flere slags legemiddelformer. Normalt tenker vi på legemidler som tabletter med en rund form, men det finnes flere

Vinteren er høysesong for benbrudd, og eldre kvinner er spesielt utsatt. Været er ikke som det engang var med stabile vintre. Den ene dagen snø, den andre dagen regn

Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner. Feber har symptomer som varierer etter hva som forårsaker feberen, 

Dildo, vibratorer, penisringer, ja vi snakker sexhjelpemider, dette har blitt stadig mer vanlig, men fortsatt er det mange som synes det er flaut å handle dette over disk.

Veitrafikkloven satte i oktober 2016 nye regler for bruk av medikamenter og bilkjøring og innskjerper reglene hva som er tillatt å bruke av medisiner. 

KOLS = Kronisk obstruktiv lungesykdom
Kols er en samlebetegnelse på en gruppe kroniske lungesykdommer som fører til hindret luftstrøm

6. juli er det verdens kyssedag – international kissing day. Dagen ble opprettet som en påminnelse om akkurat hvor deilig det kan være å bare kysse for å kysse.

Skinnies tilbyr et bredt utvalg av terapeutiske plagg til bruk ved behandling av ulike former for hudlidelser som bl.a. eksem og psoriasis. Skinnies er sømløse, pustende