XL-S Medical vektkontroll hjelper deg ned i vekt

XL-S Medical fettbinder, karboblokker, appetittdemper og Max Strength i kombinasjon med et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet bidrar til god vektkontroll.

XL-S er en serie produkter klassifisert som medisinsk utstyr som kun anbefales til personer over 18 år med BMI>18,5.

Produktene er ment for vektreduksjon til personer med BMI>25 og skal kun benyttes til vektkontroll ved BMI fra 18,5- 25. Ta ikke XL-S Medical under graviditet eller amming. Les bruksanvisningen nøye før bruk.

*XL-S medical Fettbinder kan brukes av alle som ønsker å gå ned i vekt

 

XLS Medical Fettbinder kan hjelpe deg med å gå ned i vekt, uansett hva slags spisemønster du har.

Fettbinder har trippelvirkende effekt:

  • Binder opptil 28 prosent av fettet fra maten du spiser.
  • Dokumentert effekt på økt metthetsfølelse.
  • Inneholder fiber som har en positiv effekt på fordøyelsen.

Fettbinder finnes både som pulverstick og i tablettform. Forskjell på disse to er at Fettbinder Direct er et pulverstick som tas direkte i munnen uten vann, mens XLS Medical Fettbinder er en tablett. De har samme aktive ingrediens og den aktive mekanismen er den samme uavhengig om du velger den ene eller den andre typen.

Dosering av pulverstick: Ta én stick, 3 ganger om dagen. Hell innholdet i sticken direkte i munnen og svelg det. Doser uten vann.

Dosering av tabletter: 2 tabletter tas med vann 3 ganger om dagen. Dersom du spiser, bør tablettene tas direkte etter hovedmåltidet.

*XL-S medical Karboblokker, for deg som er glad i karbohydrater

 

XLS Medical Karboblokker er et spesialisert vektreduksjonsprodukt for personer som er overvektige eller som lider av fedme, som elsker karbohydrater og legger på seg som en følge av at de spiser store mengder kornprodukter som brød, pasta og ris hver dag.

Hvordan virker Karboblokker?

  • Den aktive ingrediensen reduserer kalorier som tas opp fra karbohydrater i kosten med opptil 2/3 (66%). Ettersom karbohydrater har en tendens til å legge seg rundt midjen er dette svært gunstig.

Dosering av karboblokker tabletter: 2 tabletter med vann 3 ganger om dagen, før hvert hovedmåltid.

* XL-S medical Hunger Buddy kapsler, er kapsler som hjelper deg å få kontroll over apetitt, matsug og småspising.

 

Kapslene inneholder en naturlig blanding av kostfibre RedusureTM som sveller i magen og gir deg en behagelig metthetsfølelse slik at du lettere kan kontrollere porsjonsstørrelsen - samtidig som den er skånsom mot magen.

Hvordan virker Huger Buddy?

  • Innholdet i kapslene danner en viskøs og tungt fordøyelig gel som reduserer kontakten mellom fordøyelsesenzymene og maten samt næringsstoffenes kontakt med den absorberende overflaten av tarmen.

  • Dette medfører en jevnere og lengre blodsukkerrespons etter et måltid, slik at man unngår plutselig økt blodsukkernivå og dermed demper appetitten, sultfølelsen og matsuget.

Dosering av huger Buddy tabletter: 2 kapsler tas med rikelig væske 30 minutter før hvert hovedmåltid og/eller mellom måltidene 

XL-S Medical hunger buddy er en erstatning av den tidligere XL-S Apetittdemperen

*XL-S medical Max Strength, for deg som ønsker en enda mer effektiv vektnedgang, eller har lagt på deg flere kilo og samtidig prøvd mange ulike løsninger for å gå ned i vekt – uten resultat.

 

Hvordan virker XL-S Medical Max Strength?

  • XL-S Medical Max Strength reduserer kaloriopptaket fra de vanligste næringsstoffene: fett, karbohydrater og sukker.
  • Produktet inneholder Clavitanol - et patentert naturlig kompleks som reduserer nedbrytningen og opptaket av disse næringsstoffene i form av kalorier. Dette medfører at kaloriopptaket reduseres og hjelper deg med å gå ned mer i vekt enn gjennom bare sunnere kosthold og mosjon.
  • Sultfølelsen dempes og stigningen i blodsukkeret bremses.

Dosering av Max strength tabletter: 2 tabletter 30 minutter før to av dagens hovedmåltider (f.eks. lunsj og middag).

Hvordan vet jeg hvilket XL-S Medical-produkt som er best for meg?

XLS Medical Fettbinder er for alle som sliter med overvekt eller fedme. Fettbinder kan hjelpe deg med å gå ned mer enn ved kun å spise sunnere.

XLS Max Strength, det nyeste på markedet i XLS-familien, for deg som ønsker å nå vektreduksjonsmålet ditt enda raskere.

XLS Medical Karboblokker er spesielt utviklet for deg som spiser mye karbohydrater. Bruk dette produktet hvis du ikke kommer deg gjennom dagen uten å spise store mengder med pasta, brød eller ris.

XL-S Medical Hunger Buddy hjelper deg å få kontroll over apetitt, matsug og småspising. Dette er et produkt for deg som ikke klarer å kontrollere appetitten og legger på deg fordi du spiser store porsjoner og snacks mellom måltidene.

XL-S produktene finner du her