Øyekrem

Ett nødvendig produkt, tilpasset for den tynne, følsomme og mest sensitive huden rundt øynene.

Ta vare på den fine huden rundt øynene med en øyekrem. Øynene fremhever skjønnheten din. Huden rundt øynene er tynn og ømfintlig og trenger derfor spesielle hudpleieprodukter. Huden rundt øynene er faktisk ca fem ganger tynnere enn huden på resten av kroppen. En øyekrem er bra for å holde huden rundt øynene myk og frisk, motvirke rynker, dempe poser og mørke ringer under øynene og for å gi huden ny energi og glød.

Vi har øyekrem for din hud og dine behov, velg en som passer deg!

Det er også rundt øynene aldringen synes først – som et resultat av mange år med vakre smil. Ved å bruke en egnet øyekrem får du de mest konsentrerte og aktive ingrediensene på det området du trenger det mest.

Når du har begynt med sminke, må du begynne å rense, og da må du også begynne å bruke en pleiende krem. Som førstekrem er det greit å velge en lett krem, og så kan du gå over til én med flere aktive ingredienser når du nærmer seg 30-årene og oppover.

Øyekrem er et produkt man bør begynne å bruke allerede i 20-årene, og er et must for kvinner 40+.

Hvordan påføre øyekrem?

 

Bruk lite øyekrem, eller så trekker kremen inn i øyet og begynner å svi. Dessuten er det helt unødvendig med mye produkt siden huden er så tynn, og trekker til seg produkter på en helt annen måte enn resten av ansiktet. Du skal bare bruke bittelitt, tilsvarende mengden som «en halv ert».

Huden rundt øynene er som en svamp. Derfor skal du i de fleste tilfeller legge kremen på øyebeinet rundt øyet – ikke på lokket. Da unngår du at, spesielt aktive øyekremer, svir i øyet.

Begynn under brynet og klapp i en parantes ut mot siden og inn under øyet.  Som allerede nevnt: du trenger ikke mye! Gode produkter utvider seg i huden og trekker innover mot øynene. Og tenker du farvel til alle rynkene etter at du har startet opp med øyekrem, så stemmer nok ikke det. Rynker lar seg ikke fjerne. Men kremer med oppstrammende effekt kan ­bløte opp linjer i huden. Ansiktet vil dermed få et glattere og mer uthvilt utseende.

Legg øyekremen før dag- og nattkremen! Da virker øyekremen som en barriere mot at ansiktskremen skal trekke inn i øyepartiet.

 

 

Her ser du en film fra Vichy om anbefalt påføring