Har du diabetes og trenger å måle blodsukkeret ditt?

Du får CONTOUR blodsukkerapparat gratis i fra oss om du har resept på strimler/strips fra legen din.

Når du legger bestilling på strimler og legger til et blodsukkerapparat vil det komme frem en sum for apparatet. Denne summen vil bli slettet når våre farmasøyter gjennomfører kontroll av resepten din.

CONTOUR XT blodsukkerapparat er et lite og brukervennlig apparat som passer for alle.

Blodsukkerapparatet CONTOUR XT, gjør det utrolig enkelt for deg å måle blodsukker. Blodsukkerapparatet er klart til bruk, rett fra esken

Det nyeste apparatet er CONTOUR® NEXT ONE blodsukkermåler med CONTOUR® DIABETES-APPEN. Apparatet kombinerer det å kunne måle på en enkel måte og en god nøyaktighet med moderne teknologi.

En forbedret algoritme i apparatet gir sammen med CONTOUR NEXT strimlene en enda bedre nøyaktighet som er langt bedre enn det som gjeldende standarder krever. Dette gir deg resultater du vet at du kan stole på. Tiden du har på deg å etterfylle blod er også forlenget til 60 sekunder.

CONTOUR NEXT ONE har bluetooth overføring, slik resultatet overføres automatisk til CONTOUR DIABETES appen som kan brukes på stort sett alle smarttelefoner. Du kan laste ned CONTOUR DIABETES appen på Apple App store for iPhone eller på Google Play Store for Android.

Direkte tilbakemelding med smartLIGHT™!  Funksjonen smartLIGHT gir deg direkte tilbakemelding etter målingen med et farget lys, basert på om din måling er under (rødt), over (gult) eller innenfor ditt målområde (grønt). Lett og intuitivt!

Felles for alle blodsukkerapparatene er: Den unike Ingen Koding™-teknologi som lar deg måle med en gang uten å være urolig for å kode feil.

CONTOUR NEXT familien blodsukkerapparater bruker CONTOUR NEXT blodsukkerstrimler