Sliter du med atopisk eksem, psoriasis, kløe og tørr hud? Prøv den originale Alepposåpen!

Den sanne Alepposåpe er den første harde såpe i verden. Alepposåpe lages kun av kunnskapsrike såpemestere etter en unik metode og sammensetning. Alepposåpen har lenge presentert seg kun i form av en avskjær kube hvor det er innskrevet navnet til produsenten og såpens kvalitet. Til denne avskjærte såpe kom i tillegg en støpt såpe i mindre størrelse, og siste tilskudd er flytende såpe.

 

Fremstilling av Alepposåpe.

Den håndverksmessige prosessen med å lage Alepposåpe er tilnærmet uendret gjennom århundrene. Alepposåpen er et edelt produkt i sin sammensetning hvor det brukes kun naturlige råvarer. Alepposåpen er av høy renhet og består hovedsakelig av olivenolje og laurbærolje. Den ideelle andelen varierer mellom 15 og 20% laurbærolje for ekte alepposåper. Den inneholder ingen fargestoffer, parfyme eller hjelpestoffer (som kan være allergifremkallende).

 

 

Alepposåpen til både ansikt og kropp.

Såpene har ingredienser som enhver hudtype nyter godt av, også sensitiv hud. Den kan også i tillegg brukes til å fjerne sminke. Den naturlige blandingen av laurbærolje og olivenolje gir helt unike egenskaper som påvirker problemer som kviser, eksem og psoriasis på en positiv måte. Alepposåpen er ideell for intimvask, babyvask, shampoo, barbersåpe m.m. Tilbakemeldingene fra de som sliter med psoriasis og/eller eksem er ofte at behovet for kremer blir mindre, sår endelig gror, og de opplever mindre kløe.

Et lite tips

Bruk såpen med en svamp/vaskerose. Svampen gjør at såpen skummer bedre - den blir lettere å påføre og såpen er drøyere i bruk.
Det herlige med Alepposåpen er nettopp det å kunne såpe seg inn med god samvittighet og oppleve at kløe dempes og at behovet for kremer reduseres. 

Ved problemhud kan man med fordel la såpen sitte på 2-3 minutter før den skylles av.

Tradisjonell Alepposåpe - Såpen blir skjært ut av store blokker

 

Håndstøpt Alepposåpe -Såpen støpes i ovale former

 

Flytende Alepposåpe

 

Bildene er tatt før krigen i Générale de Cosmétique (CGC) sin fabrikk, som hadde navnet Jebeili. Bildene tilhører Générale de Cosmétique (CGC).