Har du problemer med fet hud eller uren hud i ansiktet?

Det finnes flere typer spesifikke og målrettede behandlinger både for å forebygge mot urenheter og å revitalisere huden. Det er også veldig viktig å rense huden grundig.
La Rosche-Posay Effaclar har produkter som er effektive for fet og uren hud.

Akne kan forekomme av ulike årsaker. Som regel blir det forårsaket av hormonelle forstyrrelser i forbindelse med premenstruelt syndrom, graviditet eller pubertet. Stress og utmattelse kan også føre til at produksjonen av talg og bakterier øker til over normalt nivå og dermed føre til fet hud i ansiktet. Økt produksjon av talg fører til at porene i huden tettes, og dermed oppstår det uren hud i form av kviser og hudormer. Når du skal behandle akne, er det svært viktig å behandle huden skånsomt med gode renseprodukter til uren hud.


Rens huden med et renseprodukt som er beregnet for nettopp fet hud og som fjerner urenheter og overskytende talg. Nøkkelen til en vellykket behandling er å i tillegg bruke et hudpleieprodukt daglig slik at huden får den samme behandlingen jevnlig. Ønsker du å forbygge, er det viktig å bruke produkter dom er beregnet for fet hud i ansiktet.

La Roche-Posay Serozinc er en rensende og beroligende toner i sprayform, beregnet til fet og uren hud


Serozinc er fylt med sinksulfat for å redusere fett og matte huden for en glans-fri finish, og passer derfor perfekt til de som ser etter en enkel løsning for å få en mattende effekt på huden. Toneren renser porene og beroliger huden i ansiktet. Etterlater huden mer komfortabel, frisk og beroliget, samtidig som porene oppleves mindre synlige. Toneren sprayes på ansiktet daglig etter behov, for eksempel etter rens eller barbering, eller i løpet av dagen for å matte ned blank hud. Kan brukes av personer med sensitiv hud. Hypoallergen. Uten parfyme og parabener.