La Roche-Posay - Et bedre liv for sensitiv hud

Psoriasis er en kronisk hudsykdom med betennelse i huden og rød, skjellende utslett. Sykdommen kjennetegnes med skjellende hudlag som kan gi utslett over store deler av kroppen inkludert hodebunn, negler, ører og kjønnsorganer. Mest typisk angripes strekkesidene på albuer og knær, samt på ryggen.

Sykdommen varierer mye fra person til person, både i intensitet og i utbredelse på kroppen. Du kan gjøre mye selv for å lindre tilstanden og dermed få en bedre hverdag. Hudpleie med fuktighetsbehandling er viktig både i gode og dårlige perioder. 

La Roche-Posay er et hudpleiemerke som er svært velegnet for sensitiv hud, deriblant psoriasis.  La Roche-Posay Lipikar er en komplett kroppspleieserie med milde pleieprodukter som er både effektive og gode å vaske med, passer til alle typer sensitiv hud, alt fra meget tørr og iritert til normal hud, både hos barn og voksne. Lipikar er utviklet med et minimalt antall nøye, utviklede ingredienser for å sikre optimal toleranse og effektivitet. Bestselgerene Lipikar Syndet AP+ er en mild og beroligende dusjgle til hele kroppen.
Lipikar Baume AP+ er en rik krem som kan brukes på hele kroppen for deg med meget tørr og irritert hud. Den gir umiddelbart en beroligende effekt og lindrer kløe.