La Roche-Posay Anthelios - Meget høy solbeskyttelse til hele familien

Anthelios fra La Roche-Posay er eksperten innen solbeskyttelse for sensitiv og solintolerant hud. Produktene er formulert med høy UVA-beskyttelse, høyere enn EU-kommisjonens anbefaling. Anthelios solbeskyttelse er testet under dermatologisk kontroll. Velg mellom høy eller meget høy solbeskyttelse. Anthelios har solkremer for hele familien, tilpasset alle aldre og ulike behov. Alle solkremene er uten parfyme.

Solbeskyttelse til ansikt

Ansiktet - er der man utsettes mest for UV-stråler. UBV-stråler fører til farge og solbrenthet i huden. UVA-stråler er vanskeligere å forholde seg til fordi de ikke forårsaker smerte, og i tillegg trenger dypere ned i huden. UVA-stråler har den effekten at de fremskynder hudaldringen, som kan vises i form av pigmentflekker, tap av fasthet og rynker. Solekspertene anbefaler utelukkende å bruke en høy faktor og påføre en tilstrekkelig mengde solbeskyttelse tilpasset din hudtype. Ikke glem å beskytte lepper, ører og andre utsatte områder! Anthelios solstift er enkel å bruke og du blir ikke fet eller hvit på huden.

Solbeskyttelse til kropp

Påfør en tilstrekkelig mengde solbeskyttelse, en håndfull for en kropp før du oppholder deg i solen. Gjenta smøringen hver 2. time for å opprettholde beskyttelsen, særlig etter bading eller om du har vært i aktivitet. 

Solbeskyttelse til barn

Barn har tynnere hud og er mer solsenstiv enn voksne, dette gjør dem svært sårbare for solens stråler. Det er derfor ekstra viktig med god beskyttelse og innføre gode vaner tidlig for å beskytte barna mot solen. Alle Anthelios solprodukter til barn har meget høy beskyttelse 50+. Velg mellom spray eller krem og påfør solbeskyttelse før barnet skal ut i solen. Påfør rikelige mengder og gjenta ofte smøringen (minimum to lag hver 2.time) for å opprettholde beskyttelsen, særlig etter bading. I ekstra sterk sol bør huden også beskyttes med solhatt, solbriller og klær. De minste barna bør ikke eksponeres for direkte sollys.

Aftersun til kropp og ansikt

La Roche-Posay Posthelios er en beroligende, kjølende og fuktighestgivende aftersun til kropp og ansikt. Posthelios inneholder vitamin E og 76% termalsk kildevann fra La Roche-Posay, kjent for sine beroligende og anti-irriterende egenskaper. La Roche-Posay Posthelios har en frisk og lett gelékonsistens som gjør at den er lett å påføre, trekker raskt inn, og føles ikke klissete på huden. Kan brukes av alle hudtyper, også sensitiv hud. 

Bruk av aftersun etter en dag i solen vil kjøle ned og gjenopprette fuktigheten i huden din. Har du blitt lett solbrent vil en aftersun lindre en eventuell svie ved å virke beroligende og avkjølende på huden. Fuktigheten kan i tillegg bidra til at du bevarer brunfargen din lenger.