Romega - Kosttilskudd fra silderogn.

Romega er et unikt kosttilskudd produsert av silderogn, som har vist seg å være spesielt helsebringende. Næringsstoffene fra denne kilden er blant de reneste man kjenner til og Romega er et 100% naturlig produkt.

Romega er Arctic Nutrition`s merkenavn som inkluderer proteinpulver og omega-3 tilskudd. Ingrediensene fra Romega produktene er silderognekstrakt hovedsakelig av rogn fra NVG-sild (norsk vårgytende sild), men også fra nordsjøsild av umoden rogn. Rogna tilsettes olje for å gjøre produktene bedre. Det lukt- og smaksfrie proteinpulveret av silderogn har allerede rukket å få gjennomslag som kosttilskudd i mange land. Nå ønsker firmaet og ta det et hakk videre og har satt i gang prosessen med å få det registrert som legemiddel for psoriasis.

Fakta om silderogn:

”Ekstrakt av livets begynnelse”.

Silderogn er ”sildeegg” og inneholder alle stoffer som skal til for å bygge nytt liv. Derfor er det ikke overraskende at stoffene også har positiv virkning på menneskekroppen. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA er viktige byggesteiner i kroppen vår som må tilføres gjennom kosten. I silderogn foreligger disse fettsyrene i fosfolipidform. Dette gjør at de absorberes raskt.

Romega - Kosttilskudd fra silderogn.

Romega Artic caviar oil inneholder ekstrakt fra silderogn og er rik på de viktige omega-3 fettsyrene DHA og EPA i forholdet 3:1, tilsvarende forhold som i morsmelk. Fosfolipider av omega 3-fettsyrene DHA er viktige byggesteiner i kroppen vår som må tilføres gjennom kosten. Silderognekstrakt bidrar til god funksjon av hjerne, hjerte, ledd, lever, synet og huden, samt at den har beskyttende effekt mot inflammasjoner. Det spesielle med Romega caviar olje er at det danner fosfolipid med en egen fettsyreprofil som tas raskere opp i kroppen enn hva tradisjonell omega-3 produkter gjør.

Produktet har ingen ettersmak av fisk.

Bivirkninger.

Dette er i prinsippet en matvare. Sild og silderogn har vært brukt helt tilbake til vikingtiden og det er ingen kjente bivirkninger på de dosene som finnes i Romega.

På Haukeland sykehus er det gjort en stor klinisk studie i forhold til bruk av Romega for psoriasis pasienter.

Mange plages av psoriasis, og det er behov for nye behandlingsmetoder. Arctic Nutrition har tidligere gjennomført flere pilotstudier med selskapets silderognekstrakt der pasienter har opplevd signifikant bedring av sin psoriasis. Derfor har selskapet utviklet en variant av silderognekstraktet som de ønsker å søke markedsføringstillatelse for som legemiddel. Dette vil være den første behandlingen av mild til moderat psoriasis som kan inntas gjennom munnen. 

Studien er gjennomført på Hudavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus i samarbeid med Universitetet i Bergen og Artic Nutrition. Romega er testet på pasienter med mild til moderat psoriasis. Studien viser nå at pasienter som tok kapsler med silderognolje fikk dempet sine psoriasis-symptomer bla når det gjelder kløe og smerte. Det ser ut til at oljen fungerer ved å «dimme» ned psoriasisen, det er ikke en lysbryter som slår den av, men den dempes over tid sier seksjonsoverlegen. Studien har også vist at kapslene er godt tolerert.

Romega er produkter for deg som er opptatt av kavalitet, en sunn og frisk hverdag og god helse.

Romega tilbyr også et proteintilskudd med protein fra silderogn. Studien på Haukeland sykehus omfatter ikke Romega Artic caviar protein.

Romega Artic caviar protein.

Romega Arctic caviar protein er et 100% naturlig (marin) kosttilskudd fra en av naturens reneste næringskilde, nøytral på smak og lukt. Romega protein består av 90% rent protein, er rik på B12 vitamin, lav på karbohydrater og lavt på fett. Dette er produktet for deg som er opptatt av å enkelt kunne tilføre kroppen næringsrike proteiner.

Bivirkninger.

Dette er i prinsippet en matvare. Sild og silderogn har vært brukt helt tilbake til vikingtiden og det er ingen kjente bivirkninger på de dosene som finnes i Romega.