Cosmica solbeskyttelse til hele familien

Cosmica har et stort utvalg av solpleie som gir god beskyttelse til ulike behov, både til barn og voksen til ansikt og kropp. Cosmica solbeskyttelse inneholder nøye utvalgte, og nøye bortvalgte ingredienser som er både skånsomme og beskyttende. Alle solproduktene fra Cosmica er uten parfyme og alkohol.

Vi trenger sol for å danne D-vitamin og for å føle oss opplagte, men soleksponering kan også forårsake pigmentforandringer, tidlig aldring og i verste fall hudkreft. Derfor er det viktig å beskytte seg mot solens UV-stråler. 

Solbeskyttelse til ansikt

Ansiktet er der vi utsettes for mest UV-stråler gjennom hele sommerhalvåret. Dette kan føre til for tidlig aldring av huden, derfor stilles det ekstra høye krav til solkremer for ansiktet. Cosmica solkremer til ansikt er ekstra fuktighetsgivende, vannresistente og trekker lett inn i huden, uten å virke klissete. Innholdet av antioksidanter beskytter mot skadelige, frie radikaler. 

Solbeskyttelse til kropp

Cosmica tilbyr solbeskyttelse for alle behov, enten du foretrekker solspray eller lotion. Felles for alle solkremene til kroppen, er at de er lette å smøre inn, absorberes raskt og er ekstra vannresistente.

Solbeskyttelse til barn

Barn som løper rundt, leker og bader hører sommeren til, men barnehuden er mer sensitiv for sol og bør beskyttes godt og smøres ofte. Barn under 1 år skal helst unngå solen helt, men vi vet at det er vanskelig.
Cosmica solbeskyttelse for barn beskytter lenge, de er lette å smøre inn og absorberes raskt uten å virke klissete. Solsprayene kan sprayes i alle vinkler for en praktisk påføring. Alle solkremene til barn er tilpasset sensitiv hud og kan påføres fuktig hud. Ekstra vann- og sandresistent. 

Selvbruning til kropp og ansikt

Cosmica selvbruning forsterker og forlenger hudens brunfarge.

After sun

Cosmica after sun gir en kjølende, beroligende og fuktighetsgivende effekt etter en lang dag i solen.