Isispharma hudpleie - Gjenopprett hudens naturlige balanse.

Isispharma er en serie med dermatologiske hudpleieprodukter utviklet av Isispharmas forskere i Frankrike. Isispharma har løsningen for en tørr og dehydrert hud, rødhet, kviser, pigmentflekker samt ru og fortykket hud. Isispharma bidrar til å ta vare på og la huden gjenopprette sin naturlige balanse.

Isispharma - Urelia

Isispharma Urelia er en komplett serie med innhold av karbamid, for en ru og fortykket hud til ansiktet, hodebunn og kropp. Serien består av en optimal kombinasjon av ingredienser som fjerner skorper, fukter og mykgjør, samt hjelper huden å opprette sin naturlige balanse.

Isispharma - Secalia

Isispharma Secalia er en komplett serie for deg med svært tørr hud, både i ansiktet og på kroppen. Serien består av en ideell kombinasjon av mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser som gir umiddelbar og langvarig lindring til en irritert og tørr hud, for å gjelpe huden til til å gjenopprette sin naturlige balanse. Helt uten parfyme og parabener.

Isispharma - Sensylia

 

 

Isispharma Sensylia er en serie bestående av rensegele og ansiktskrem dedikert til en fuktfattig og sensitiv hud. Serien inneholder ingredienser som øker hudens toleranseevne, gir fukt og velbehag til en hud som er tørr og sensitiv.