Nycoplus Kosttilskudd til hele familien

Nå som sommerferien er over er det på tide å finne tilbake til de gode rutinene. Fysisk aktivitet, søvn og ikke minst et balansert og variert kosthold er viktig for at både kroppen og hodet skal fungere i en travel hverdag. Et sunt kosthold gir deg de fleste næringsstoffene som kroppen trenger. Men i ulike faser av livet, kan det være at du har behov for kosttilskudd. Kosttilskudd er vitaminer, mineraler eller andre stoffer som kan gi en helseeffekt. Det er ment som supplement til et sunt og variert kosthold. Vitaminer og mineraler er nødvendig for at prosesser i kroppen skal fungere normalt. Derfor vil kosttilskudd ha en gunstig effekt på kroppen om man av ulike grunner ikke får tilført nok viktige næringsstoffer fra kostholdet. Om du trener mye, er gravid eller føler deg slapp og sliten kan Omega-3 og multivitamin gjøre en forskjell. Nycoplus kosttilskudd selges kun i apotek.

Fettsyrer som omega-3 får man ofte ikke nok av gjennom kosten. Omega-3-fettsyrer har gunstig effekt på hjerte, syn og hjernens utvikling og bidrar til vedlikehold av normalt triglyseridnivå i blodet. Da kroppen ikke selv kan lage disse fettsyrene, må man tilføre fettsyrene jevnlig via mat eller kosttilskudd. De som ikke spiser nok fet fisk. Bør ta tilskudd av omega-3. Dette kan være i form av tran eller omega-3-kapsler.

Folat/folsyre anbefales av Helsedirektoratet til kvinner som forsøker å bli gravide og ut første trimester. Ved å ta 400 mikrogram Folsyre daglig kan risikoen for nevralrørsdefekter (f.eks. ryggmargsbrokk) reduseres.

 

Alle barn anbefales av Helsedirektoratet til å ta tilskudd av D-vitamin fra de er fire uker gamle.
Dette kan enten være i form av tran eller D-vitamin dråper. D-vitamin sikrer nok opptak av kalsium fra tarmen.