Drømt om å tisse som en mann? Nå har du muligheten!

Tissetrakt gjør at du enkelt kan stå oppreist og tisse! Med en tissetrakt kan du slå lens like kjapt som gutta, og det uten å få myggstikk eller frostskader på rumpa.

Tissetrakten er perfekt når du ikke har en toalett tilgjengelig. Tissetrakten passer for damer i alle aldre som reiser, camper og holder på med aktiviteter utendørs: går i fjellet, på ski, seiler, padler eller nyter båtlivet, backpacker, er på festivaler eller på tur i skogen. Kort sagt alle steder hvor du kan slite med å finne egnet sted å sitte, eller toalettet du til slutt finner er uvasket og uhygienisk. Tissetrakten tar liten plass i sekken eller bagasjen!

I tillegg til ovennevnte bruksområder er tissetrakten utmerket for damer i yrker/tjeneste som brannmann, sjåfør, politi eller soldat.

Det kan også være helsemessige årsaker til at du ikke kan sitte og tisse. Grunner kan være hofte- eller kneoperasjon, ryggproblemer, graviditet og bekkenproblemer, behov for rullestol, benbrudd eller annen skade. Da vil tissetrakten være et godt hjelpemiddel.

Det er selvfølgelig uvant for de fleste jenter å stå og tisse. Vi anbefaler alltid å prøve tissetrakten hjemme først (i dusjen, for eksempel), slik at du får teknikken på plass. Med litt øvelse kan du dra ned glidelåsen og tisse uten å dra ned buksene!

 

Produktinformasjon:

 • Avrundet kant gir anatomisk tilpasset tetting og maksimal komfort, dermed hindres lekkasje
 • LadyP er laget av 100 % medisinsk silikon av høyeste kvalitet, og passer dermed for alle uavhengig av sensitivitet eller allergier
 • BPA og Ftalat-fri
 • Kan brukes i opptil 15 år ved rett (og enkelt) vedlikehold
 • LadyP kommer i mange spreke farger, i tillegg finnes praktisk tilbehør:
 • Oppbevaringsbag med krok som gir mulighet til å henge den på sekken eller annet egnet sted
 • Ved behov for å styre stålen ytterligere og gjøre det enklere for deg å tisse kan du koble til et forlengelsesrør til LadyP. Dermed oppleves en ekstra stor trygghet og komfort ved bruk av LadyP.

 • LadyP har målene H:95mm B: 60mm L: 154mm

 

LadyP er svært enkel i bruk:

 1. Plasser LadyP godt mot underlivet for å hindre lekkasje
 2. Vend tuten i riktig retning og tiss
 3. Plasser den i LadyP oppbevaringsbag eller en plastpose til du skal bruke den igjen. (om mulig bør du tørke av LadyP med en intimserviett eller vaske den med vann og litt intimsåpe)
 4. LadyP kan kokes, men vær forsiktig så den ikke tørrkoker.

Gjenbrukbar og miljøvennlig

En tissetrakt er løsningen for alle jenter som ønsker en mer lettvint løsning. LadyP kan brukes om igjen og om igjen i årevis . Med litt øvelse vil den bli like uvurderlig og viktig som solbrillene dine når du skal ut på tur eller reise!

For hygienisk bruk anbefaler vi intimservietter og Antibac.