Tilbud på sommerpakke 

Er du klar for sommer og sol med familien?

Vi i Komplett Apotek har satt sammen en sommerpakke til deg og familien med produkter til sommerferien. Uansett om det blir utenlands, late dager på hytta eller dagsturer på stranda er denne pakken god å ha. Sommeren byr på forskjellige utfordringer for både store og små i form av sterk sol, hygiene og skrubbsår.

Pakken inneholder:                                 

Norgesplaster kvikk sårpakke med et nødvendig og variert innhold for små sår og hudskader.. Posen inneholder sårvask servietter, kompress, bandasjer, ulike plaster og tape.

Id-bånd, til å skrive foreldrenes navn og telefonnummer slik at informasjonen er lett tilgjengelig dersom barnet skulle komme bort.

Cosmica kids active sun lotion f50  En god solkrem som er vann- og sandresistent til de minste I familien. Gjør ikke huden hvit, trekker raskt inn og tilfører huden fukt. Uten parfyme, parabener, alkohol eller fargestoffer.

Cliniderm caring protection f25 til de voksne, beskytter effektivt huden mot solskader og tidlige aldringstegn. Ekstra vannresistent. Uten parfyme og alkohol.

Avivir Aloe Vera spray, lindrende, kjølende og gjenoppbyggende aloe vera i sprayform som kan brukes både ved solbrenthet, insektstikk eller irritert hud som følge av f.eks. brennmanet. Uten parfyme, parabener eller fargestoffer

Baby Wipes, skånsomme og myke våtservietter til sart babyhud kan brukes til f.eks. bleieskift når dere er på tur. Uten parfyme eller alkohol. Unngå direkte kontakt med øynene.

Antibac våtservietter til hender, desinfiserende våtservietter som gjør det lett å ha god hygiene på tur. Kleber ikke etter fordamping, inneholder fuktgivende glyserol for å unngå uttørrende effekt