Nycopro – til daglig - på ferie eller til deg som trenger hjelp til nedbryting av laktose.

Et sunt og variert kosthold er viktig for fordøyelsen. Fordøyelsesprosessen dreier seg hovedsakelig om å bryte ned mat i stadig mindre deler, slik at næringsstoffene kan absorberes og brukes av kroppen til energi og næring til cellene. Nycopro Daglig og Ferie inneholder melkesyrebakterier som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt både hjemme og på reise.

Nycopro Laktase forbedrer laktosenedbrytingen i melk og meieriprodukter, slik at du som ikke tåler laktose, kan innta laktoseholdig mat og drikke uten å bli dårlig etterpå.

 

Kosttilskuddet Nycopro Daglig bidrar til å holde fordøyelsen i ordren.  Nycopro Daglig inneholder melkesyrebakterier og kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt, og virker dermed positivt inn på fordøyelsen.

Man vet aldri når fordøyelsen slår seg vrang, men det passer særdeles dårlig når man er på ferie. Nycopro Ferie inneholder melkesyrebakterier med spesielt utvalgte bakteriestammer til bruk i forbindelse med utenlandsferier.

 

Får du mageknip, oppblåst mage eller løs avføring av melk og meieriprodukter? Det kan være symptomer på at du ikke tåler laktose. Nycopro Laktase er et kosttilskudd som forbedrer nedbrytingen av laktose (melkesukker) i melk og meieriprodukter.

Oppdatert 07.12.2019