Noraid har ispose og førstehjelpsmapper i ulike størrelsee. Her finner du små plastermappene med plaster i ulik størrelse, til to førstehjelpsputer som er mer innholdsrike. Førstehjelpsproduktene er ment som hjelp for å utføre livreddende førstehjelp, samt behandle kuttskader og små sår.


Noraid ispose er enkel i bruk. Ved en rolig vridning på posen med begge hender, aktiverer du posen. Rist posens innhold godt og kjøling iverksettes umiddelbart. Ispose, sammen med kompresjon og heving av skaden, kan lindre og minske hevelse

Noraid førstehjelpspute liten: Puten er beregnet for å bæres på belte,  legges i verktøykassen eller henges på ryggsekken når du skal ut på tur..

Noraid førstehjelpsmappe inneholder et lite og godt utvalg av førstehjelpsprodukter og utstyr. Denne førstehjelpsmappen er fin å ha på hytta, i bilen, båten eller i sekken på tur.

Alle produkter er CE-godkjent.
Begge førstehjelpsmappene har påsydd en god refleks som gjør den lettere å finne i mørket, påtrykket nødnummer, solid beltefeste og en karabinkrok for enkelt å kunne henges opp.