AVIVIR Aloe Vera hudpleieprodukter

Hudens behov for fuktighet, næring og beskyttelse varierer med årstiden og ytre påkjenninger.

AVIVIR Aloe Vera hudpleieprodukter er skånsomme, passer ulike hudtyper og kan derfor brukes av alle, hele året. Det høye innholdet av Aloe Vera fra Activ Aloe® reparerer, pleier, tilfører fuktighet og beskytter huden.

AVIVIR Aloe Vera Foot Repair er en kjølende fotlotion med 82 % økologisk Aloe vera som mykgjør og reparerer skader på føtter og tær

Aloe Vera Foot Repair er en kjølende lotion som hjelper mot irritasjon, kløe, sprekkdannelser, tørrhet og flasset hud på føtter og tær. Virker pleiende, mykgjørende og avkjølende på varme føtter. Den har et høyt innhold av Aloe Vera som intensiverer fuktighetstilførselen og gjennombygger huden. Lotionen virker ikke fet og absorberes raskt. Dette hindrer at døde hudceller ikke kleber seg til huden og skaper grobunn for sopp og bakterier. Fotlotionen kan brukes av alle, også de med sensitiv hud. Uten parfyme.

AVIVIR Aloe Vera – Komplett hudpleieserie av økologisk Aloe Vera

AVIVIR er utviklet og produseres i Danmark etter strenge nordiske krav. Aloe Vera tilfører fuktighet, beskytter, pleier og reparerer huden. Produktene er skånsomme og uten parfyme, kan brukes av alle.
Aloe Vera serien er 50-100% økologisk.

AVIVIR Aloe Vera – Fordi det virker