Meny
Søk
Logg inn

Hudpleieserien Avène er utviklet av legemiddelfirmaet Pierre Fabre.

  • Avène hudpleieserie er basert på Avène kildevann med dermatologiske egenskaper
  • Avène kildevann har dokumentert effekt og er kjent for gode resultater på sensitiv hud. Kildevannet har beroligende, mykgjørende og anti-irriterende egenskaper

Daglig rensing og fjerning av sminke

Daglig rens av ansikt og hals er en viktig del av den daglige hudpleierutinen for å holde huden frisk og sunn. Rens om morgenen fjerner avfallsstoffer og døde hudceller som skilles ut om natten, og rens om kvelden fjerner primært støv, svette, talg, sminke og forurensning. Rens gir også et riktig utgangspunkt for at huden skal nyttiggjøre seg av ansiktskremen. I tillegg kan du med fordel supplere med en peeling 1-2 ganger i uken, samt en fuktighetsmaske.
for et optimalt resultat

Serum

Et serum inneholder høye konsentrasjoner av dyptvirkende aktive ingredienser og er til bruk under dagkrem og, eller nattkrem, daglig eller ved behov

Fuktighetskrem

Avene tilbyr et rikt utvalg av fuktighetskremer. Serien Cleanance gir fukt og behandler en fet og uren hud, Anti-Redness behandler og pleier en rødmusset hud og synlige blodkar. Serenage er til deg som ønsker en anti-age-serie og Tolerance er til deg med hud som lett reagerer og blir irritert. Hydrance gir masse fuktighet gjennom hele dagen. 

Avène Solpleie

Avène solserie er svært godt egnet til en sensitiv allergisk hudtype, og hud som trenger ekstra beskyttelse og til en lys, sart hud.

Fuktfattig hud

Hydrance Optimale er bygget på et patentert fuktighetssystem som forsterker og konstant holder huden fuktig. 

Tørr og fettfattig hud

En tørr hud trenger rikelig av både fuktighet og fett, den trenger peeling eller kroppskrubb for å fjerne opphopning av døde hudceller
og fuktighetskrem for å gjenoppbygge hud barrieren.

Øyekrem og sminkefjerner

Avène øyekrem er en fuktighetsgivende og lindrende øyekrem som demper rødhet og irritasjoner. Inneholder E-vitamin og virker forebyggende mot aldring, poser og "mørke ringer" under øynene. Øyesminkefjerneren har en lett gelkonsistens og fjerner skånsomt sminke fra øyelokk og -vipper. Ekstra velegnet for deg med kontaktlinser og sensitiv hud rundt øynene.

Intolerant og overfølsom hud

I egne laboratorier har Avène utviklet produkter spesielt tilpasset ekstra krevende hud men uten å fjerne den kosmetisk behagelige opplevelsen Avène-serien er kjent for. Disse produktene er utviklet under ekstremt strenge kvalitetskrav og framstilt med særdeles nøye utvalgte ingredienser. Når kun det beste er bra nok.

 

 

Fet og uren hud

Avène Cleanance hudspleieserie er utviklet for å dekke et bredtspekter av problemområder innen uren hud. Serien består av rens, fuktighet og behandlende produkter.
Gode hudpleierutiner er ekstra viktig for denne målgruppen
- Fjerne talg, svette og forurensning for ikke å irritere eller tette porene i huden.
- I tillegg er det behov for ansiktspleie som tilfører fuktighet og behandler problemområdet.
Avène Cleanance produktene inneholder aktive ingredienser, rettet direkte mot symptomene.

Rødmusset hud og synlige blodkar.

Rødmusset hud og synlige blodkar oppstår gjerne ved nese og i kinnene. Røde områder kan oppstå i tidlig alder, og øker vanligvis med årene. Uten behandling og beskyttelse kan det utvikles synlige små blodkar. Hos noen er dette genetisk betinget og kan forverres ved stadige påkjenninger, og etter en tid kan rødheten bli permanent. Daglig bruk av Avène Anti-redness produkter beskytter mot dette.

 

Avène Serenage, anti-age hudpleieserie for sensitiv moden hud. Med alderen mister huden gradvis evnen til å fornye seg og til å opprettholde naturlig spenst og glød. Resultatet er ofte en livløs, tynn og slapp hud med linjer som forverres med alderen. Avène Serenage er en hudpleieserie tilpasset moden hud som har mistet sin spenst og vitalitet. Produktene har en styrkende og nærende effekt og gir glød til livløs hud, samtidig som de har en utglattende virkning.  Avène Serenage kombineres med øvrige Avène hudpleieprodukter.

Tørr og svært tørr hud

Tørr hud er et økende problem. Det er mange årsaker til tørr hud, klima, medisinsk behandling, alderdom, graviditet og hudsykdommer som blant annet eksem, sår hud m.m. Symptomer som gjerne kommer som følge av tørr hud er kløe, inflammasjon og i verste fall en sekundær infeksjon som følge av en svekket hudbarriere. For å unngå en ond sirkel av symptomer er det viktig at man benytter gode pleieprodukter, vask og fuktighet, som reduserer tørrhet og motvirker kløe forbundet med tørr hud. Den nye hudpleieserien fra Avène, XeraCalm A.D, er en produktserie for tørr og meget tørr hud hos baby, barn og voksne.

Spesialpleie

SOS krem med helende egenskaper. Førstehjelpskrem for rød, sår og sprukken hud. Forebygger infeksjoner.