Scholl - Komfort for føttene er komfort for deg

Har du en livsstil som gjør at du står og går mye, enten på jobb eller lange turer i skog og mark? Scholl har en dempende såle for et hvert problem!

Innleggssåle som demper støt og gir støtte hele arbeidsdagen

Scholl GelActiv Work er ypperlig for deg som står og går mye i løpet av arbeidsdagen, spesielt på hardt underlag. Scholl GelActiv-teknologien er innovativ, og består av to lag med gel som effektivt absorberer støt og reduserer trykket mot føttene dine. Sålene holder føttene tørre og kjølige, samt gir støtdemping hele dagen. Innleggssålene passer til arbeidssko, hverdagssko og treningssko. Sålene klippes til riktig skostørrelse og erstatter de vanlige sålene i skoene dine.

Innleggssåler til daglig bruk, demper støt og gir støtte

Scholl GelActiv Everyday er ypperlig for lange handleturer, spaserturer og andre hverdagslige aktiviteter. Scholl GelActiv-teknologien er innovativ, og består av to lag med gel som effektivt absorberer støt og reduserer belastningen for føttene dine. Innleggssålene passer til hverdagssko, pensko, ankel-støvletter og treningssko. Sålene klippes til riktig skostørrelse og erstatter de vanlige sålene i skoene dine.

Innleggssåler som demper støt under sportslig aktivitet

Scholl GelActive Sport er utviklet for effektivt å absorbere støt og dermed bidra til å redusere overdreven trykk på leddene under løping eller annen sportslig aktivitet, slik at du kan trene enda lenger. Scholl GelActive Sport har en sterk buet støtte og dempende effekt som er nøye designet for å være tilpasset treningssko. Sålene klippes til riktig skostørrelse og erstatter de vanlige sålene i skoene dine.

Avlastning til deg som elsker høye hæler

Scholl Party Feet gel-puter med GelActiv-teknologi forhindrer at skoene gnager. Velg mellom Heel Shields for å forhindre at skoene glipper og gnager der hvor hælen treffer, eller Sore Spots som forhindrer press og gnaging på vonde områder. Fjern plasten på baksiden av gel-putene og fest til de aktuelle skoene. Transparente geleputer, diskret design.

Innleggssåler som bidrar til å avlaste spenning forårsaket av nedsenket fotbue

Scholl Innleggssåle Fotbue hører til Scholl In-Balance sortimentet®, som består av smertelindrende innleggsåler utviklet av et team av biomekaniske eksperter. Alle smertelindrende innleggsåler har en Motion Control Structure®: Riktig form og kombinasjon av materialer for å gi ekstra støtte for spesifikke områder av foten. Scholl Innleggssåle Fotbue har Metatarsal kuppel beregnet på å avlaste trykk under tåballområde og lindre fotsmerter forårsaket av at fotbuen flates ut eller at du har stått hele dagen. Scholl Innleggssåle Fotbue tar umiddelbart opp spenningsinduserende støt gjennom underkroppen, følger føttene for å spre vekten jevnere og redusere trykket, samt stabiliserer fotens posisjon slik at du kan gå mer naturlig.

Innleggssåle som bidrar til å støtte fotstillingen for lindring av hælsmerter

Scholl Innleggssåle Hæl hører til Scholl In-Balance sortimentet®, som består av smertelindrende innleggsåler utviklet av et team av biomekaniske eksperter. Alle smertelindrende innleggsåler har en Motion Control Structure®: Riktig form og kombinasjon av materialer for å gi ekstra støtte for spesifikke områder av foten. Scholl Innleggssåle Hæl har dobbelsjiktig dempingsgel med fleksibel støtte for lindring av hælsmerter knyttet til plantar faciitis eller hælsporer. Scholl Innleggssåle Hæl tar umiddelbart opp spenningsinduserende støt gjennom underkroppen, følger føttene for å spre vekten jevnere og redusere trykket, samt stabiliserer fotens posisjon slik at du kan gå mer naturlig.

Innleggssåle som stabiliserer foten og demper belastningen på korsryggen

Scholl Innleggssåle Korsrygg hører til Scholl In-Balance sortimentet®, som består av smertelindrende innleggsåler utviklet av et team av biomekaniske eksperter. Alle smertelindrende innleggsåler har en Motion Control Structure®: Riktig form og kombinasjon av materialer for å gi ekstra støtte for spesifikke områder av foten. Scholl Innleggssåle Korsrygg er i full lengde for å støtte hele fotens posisjon og hindre høytrykksområder, der belastningen fordeles jevnere. Hælkappe med overlegen støtdemping for å påføre korsryggen mindre spenning og fremmer den naturlige gangen. Scholl Innleggssåle Korsrygg tar umiddelbart opp spenningsinduserende støt gjennom underkroppen, følger føttene for å spre vekten jevnere og redusere trykket, samt stabiliserer fotens posisjon slik at du kan gå mer naturlig.

Oppdatert 17.06.2020