Kyolic AGED - for et bedre immunforsvar

Hvitløk er bra - lagret hvitløk er bedre!

Japanske forskere har utviklet en teknikk der den økologiske hvitløken kaldlagres på lufttette ståltanker i opptil 20 måneder. Kyolic AGE produseres og lagres slik at den sjenerende lukten fra hvitløk som man normalt lukter fra munn og svette blir borte. Dette gjøres på store ståltanker, hvor det aktive stoffet S-Allyl cystein (SAC) blir frigjort. De illeluktende svovelforbindelsene blir omgjort slik at det som gir dårlig lukt og irritert mage forsvinner. I kaldlagringsprosessen får vi en mer konsentrert hvitløk, ekstraktet blir 20 ganger mer potent og inneholder samme mengde SAC som 20 hvitløksfedd i tillegg til at ulike antioksidanter bevares. Kyolic AGE standardiseres på SAC (S-Allyl-Cystein), en vannløselig og luktfri svovelforbindelse som er karakteristisk for Kyolic.

Kyolic AGED lagret hvitløk bidrar til hjertets normale funksjon, normale kolesterolverdier og immunsystemets normale funksjon. Dokumentert gjennom 860 vitenskapelige artikler og publiserte studier.

Oppdatert 17.06.2020