K-Beauty - Koreansk hudpleie

Hudpleie fra Sør-Korea har tatt verden med storm den siste tiden og produktene er blitt hyllet for sitt idérike innhold og nytenkning når det gjelder produktutvikling. 
 
Koreanske kvinner er kjent for å være over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på huden sin og er kravstore når det kommer til kvalitet på hudpleie. Vi har den glede å presentere våre tre serier: Klaris, When og By Wishtrend

By Wishtrend er et koreansk hudpleiemerke hvor produktene inneholder enkle og aktive ingredienser som jevner ut hudtonen, øker fastheten og gir glød ved hjelp av høykonsentrert C- og E-vitamin og milde AHA-syrer. Serien passer spesielt godt til deg som har problemer med akne, pigmentflekker, linjer, arr, rødhet og fet hud.

 

Klairs er prakteksempelet på K-Beauty, og den koreanske hudpleieserien gjenoppbygger huden, gir forbedret elastitet og roer ned irritert hud. Fuktighetskrem, rens, serum, olje og ansiktsskrubbene inneholder kun de mest nødvendige og naturlige ingrediensene. "Simple but enough"!

 

When er et anerkjent og innovativt koreansk hudpleiemerke med et stort utvalg av sheet masks, ansiktsmasker i leire, skrubb og krem samt masker til bryst og hals. Med When kan du ha en maske tilgjengelig for et hvert behov slik at du enkelt kan velge en maske som passer deg uansett hudtilstand.